2777
2789
عنوان

بازم زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 125 پست
شوهرسابق منم به زنش گفته زنم با کسی دوست شده بود زندگیش رو ول کرد زنه از من متنفره  همش داره ...

شما خیلی خوبی کاش این زنه هم یبار دل منو گرم میکرد و میگفت منم ازش متنفرم و تشکر میکرد اما بهم میگفت شوهرت اون حسی با من داشت با تو نداره میگه سلامش برسون عشق اول آخرش منم میگه تو خیلی سیاست داری منم داشتم الان باالا سر بچه هام بودم ابراز‌پشیمانی میکنه ک رفته دوست داره من جدا شم و انگار همسرمو دعا میکنن گاهی واقعا باور ندارم اما متوجه شدم بخدا

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
شوهرسابق منم به زنش گفته زنم با کسی دوست شده بود زندگیش رو ول کرد زنه از من متنفره  همش داره ...

چطور باباش هیچی نمیگی سر بچه داد میزنه من درسته داد میزنم میگم نریزین نکنید اما باهم خوبیم و مثه بچه نداشته باهاشون رفتار میکنم با اینکه خیلی شیطون و فضول هستن اما دوسشون دارم و بامن از پدرشون حتی راحت تر هستن خیلی حرفارو بمن میزنن میگن ب بابا نگو...

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور باباش هیچی نمیگی سر بچه داد میزنه من درسته داد میزنم میگم نریزین نکنید اما باهم خوبیم و مثه بچه ...

الاهی 

ایشاا... خدا به دل مهربونت نگاه کنه . خوشبخت بشی

همه زندگی ها سختی داره عزیزم 

سعی کن صبور باشی 

شما خیلی خوبی کاش این زنه هم یبار دل منو گرم میکرد و میگفت منم ازش متنفرم و تشکر میکرد اما بهم میگفت ...

چقدر احمقه 

بگو سیاست دارم که شوهرم عاشقمه 

مطمعا باش  شوهرت ازش متنفره 

چون به خاطر بچه هاشم شده برمیگشت اگر میتونست تحملش کنه 

اصلا نگران نباش سر این موضوع 

به نظرم جوابش رو نده و باهش اصلا سعی نکن هم صحبت بشی 

اونم دلشکست زندگیش رو خراب کرده و یه ازدواج ناموفقم داشته با یه بچه دیگه اصلا باهش حرف نزن 

هر روزم صدقه بزار هر چقدرم کم ولی بزار 

چقدر احمقه  بگو سیاست دارم که شوهرم عاشقمه  مطمعا باش  شوهرت ازش متنفره  چون ...

باشه گلم ممنون که پای درد دلم نشستی عزیزم ان شاالله خوشبخت بشی گلم