2777
2789
عنوان

بازم زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 125 پست

اگ پدرتون زن میخواست باید خودتون دست به کار میشدین

نخ مشتری مغازه بابا برای شما زن انتخاب میکرد

حالا که اتفاق افتاده به عمه مادربزرگی کسی بگین پرشو بچینه

اگ دایی داری به اون بگو که با بابات صحبت کنه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی خدا منم بابام چند وقته بقیه گیر دادن زن بگیره اصلا وقتی فکر میکنم یه زن بیاد تو خونه امر و نهی ک ...

آدم خوب پیدا میشه ولی کم یکی از فامیلامون زن دوم ی مردی شده ک زنش فوت کرده و سه تا بچه بزرگ داره واااااقعا مث مادر میمونه براشون چون خودشم بچه نداشت خیییییلی دوستشون داره برای نوه هاش رفت سیسمونی بهترین چیزا رو خرید اگه کاری داشته باشن می‌ره کمکشون بچه هاشونو نگه میداره خداییش اوناهم خانواده خیلی خوبی هستن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
بابام مغازه داره مشتری بابام معرفی کرد دختر بود ولی سنش بالا بود ب خداوندی خدا زنگ میزد ب ما میگفت ...

اولش خوبن بعد که خرشون از پل گذشت خود واقعیشون رو نشون میدم 

زن بابای بچه منم تا نامزد بودن با بچم خوب بود کادو میخرید براش باهش خوش برخورد بود 

الان فقط داره سرش داد میزنه و اذیتش میکنه 

بخدا عابرومونو همه جا برد دوست پسر منو گذاشت کف دست بابام ب همه فامیل گفت ب عموهام همه  ب خو ...

😪😪😪😪

قربون عدالت خدا برم

بعضیا از در و دیوار واسشون شانس میباره بعضیاام اینجوری😕

خیلی کارا تو تاپیک زن بابام هست  ی سری از کاراشو گفتم از مردادماهه خانم قهر رفته

۹ ماهه رفته؟ وای چه دلی..منم زن بابام به اصطلاح تاحالا یه لحظه جایی نرفتم..چندسالشه؟عزیزم کلا ازدواج دوم اصلا خوب نیست

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نبودش بهتر از بودنشه رفتم خوندم تاپیکای قبلتو واقعا دیوونست ب بابات بگو طلاقش بده اجبارش ک نکردن نگه ...

نمیده

انقدر گفتم که

حتی ی بار ک بحث بالا گرفت بابام زد تو گوشم منم قهر کردم از خونه رفتم

عموم اورد آشتیم داد

چکار کردن ک بابا من هیچی نمیگه بهش من نمیدونم واقعا اگ زن دوم شدن انقدر خوبه منم برم زن دوم بشم

خدایا گاهی نگاهی😔😘
نمیده انقدر گفتم که حتی ی بار ک بحث بالا گرفت بابام زد تو گوشم منم قهر کردم از خونه رفتم عموم اور ...

برو ی دعایی چیزی برای بابات بگیر ازین کارا خوشم نمیاد ولی اگه ببینم کسی انقد داره زندگی رو واسمون جهنم می‌کنه امتحانش میکنم

نمیشه نفرستیش

حضانتش رو بهم نمیده 

خودمم ازدواج کردم 

اول قرار بود دو روز پیش من باشه الان شده 4 روز 

فقط سه روز پیش اونهاست ولی از قصد اذیتش میکنه نره بچم پیششون اصلا 

این وسط از ناراحتی قلب درد گرفتم 

خدا خودش کمکمون کنه 

هی خدا منم بابام چند وقته بقیه گیر دادن زن بگیره اصلا وقتی فکر میکنم یه زن بیاد تو خونه امر و نهی ک ...

بخدا اشتباه

تف سربالا

اتفاقای خونه ما کف دست همه بود

من خواهرام مثلا قهر میومدن ما خودمون ب فامیل نمیفهموندیم بعد این میذاشت کف دست همه

امروز دادگاه داشتن ب بابا من میگ کارا بازم نصف نصف

اخه کارای خونرو نصفشو من انجام میدادم میگفتم گناه داره ولی بعد این موضوع لج کردم گفتم فک کنه من نیستم

امروز باز اینجوری گفت منم قاطی کردم سر بابام ک جرعت داری برو بیارش اونو اوردی مثلا کارای منو بکنه یا من حمالی عروس خانمو

خدایا گاهی نگاهی😔😘
حضانتش رو بهم نمیده  خودمم ازدواج کردم  اول قرار بود دو روز پیش من باشه الان شده 4 روز&n ...

همسرتوت قبول میکنه بیاد با شما ازدواج کنه؟،یا مادرتون میتونه بزرگش کنه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
آدم خوب پیدا میشه ولی کم یکی از فامیلامون زن دوم ی مردی شده ک زنش فوت کرده و سه تا بچه بزرگ داره واا ...

کاش برای بابام  همچین آدمی پیدا بشه

بابای منم که فکر میکنه هر زن دومی بیاد فقط به خاطر پول و این چیزا هست اصلا دید خوبی نداره

میترسم ازدواج کنه بدتر بشه

کاش برای بابام  همچین آدمی پیدا بشه بابای منم که فکر میکنه هر زن دومی بیاد فقط به خاطر پول و ا ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد براتون

پسر منم هفته ایی سه روز میره پیش باباش  زن باباش انقدر اذیت میکنه که همش گریه میکنه نمیخوام بر ...

عزیزم از اون لحاظ اره نمیتونه آزار جسمی بزنه ولی آزار روحی میده

موقع رابطه صداش کل خونرو بر میداره بهشم تذکر دادم میخنده میگ ن ک سر در نمیاری

درسته میدونم چی ب چیه بچه نیستم ولی آدم واقعا عذاب میکشه از اون صداها و رابطه بابات با زنی ک مادرت نیست هر چقدرم حلال بابات باشه

خدایا گاهی نگاهی😔😘