2777
2789

سر کلاس داشتم از اسیب های روابط دختر با پسر می گفتم و بحث تمام شد . یکی از دختران زرنگ و خوش بیان بعد از کلاس به دفترم امد و گفت:استاد !تمام مباحث کلاستونو قبول دارم ولی شاهین اینجور نیست. من گفتم شاید شاهین شما این گونه نباشد !ولی این اسیب ها عمومیت دارند.

یک سالی گذشت روزی همان دختر به دفترم امد و گفت :یک ماه است از بیمارستان مرخص شدم . با تعجب پرسیدم چرا؟ گفت :راستش فهمیدم شاهین هم،همان طوره که می گفتید.

دوستان عزیز اینو تو یه کتاب خوندم گفتم برا شما هم بگم درس بگیریم خیلیا اینو تجربه کردند و زخمین   

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسین اینجوری نیس😀 

حسین شوهرمه ها😂😐فاداش بشم😁😍

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
چ اسم زیبایییی واقن اسمتون هدیه؟؟😍😍😍 به به به به

لطف داری عزیزم بله اسمم هدیه 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
حسین اینجوری نیس😀  حسین شوهرمه ها😂😐فاداش بشم😁😍

شوهر ادم فرق داره این محض اطلاع کساییه که رابطه قبل ازدواج دارن

حسین اینجوری نیس😀  حسین شوهرمه ها😂😐فاداش بشم😁😍

به پای هم پیر بشید

من رابطم یکم جدیه.۵ ساله باهمیم خانوادشم منو دیدن...الانم سربازه...هرشب بهم زنگ میزنه یا یغض میگ دل ...

ان شاالله عزیزم برات ارزوی بهترینهارو میکنم امیدوارم شاهین شما اونجور نباشه