2777
2789
عنوان

وقتی بچه بودم...

660 بازدید | 34 پست

وقتی بچه بودم مهمونی داشتیم خونه فامیلامون ماهم رفتیم روستا

بعد نشسته بودیم مامانم گفت عسل برو حموم کن خودتو تمیز کن خونه مادربزرگت و بیا منم رفتم تا حموم کردم و لباس پوشیدم مغرب شد تو روستامون ی درخت هس میگن جن داخلش بسم الله 

واقعا هم هستا

مغربا هم ک نمیشه بریم زیر درخت شنیدین دیگ ن؟

منم ک بچه بودم کسی بام نبود رد شدم ازش بخدا یه حس سنگینی فووووق العاده بهم دس داد

از اون شب ک بگم دیگ هیچ وقت دست و پام خوب نشدن همش پادرد و دست درد و ... داشتم

و یه چیز دیگ نمیخوام قطره چکونی کنم ‌. اینجا همه چیو میگم ک اذیت نشین( خدایی ببینین چقد خوبم ) وقتایی ک میریم کنار میبریم از درخته سنگ میزنیم سنگه پرت میشه رومون . 

یه زن و بچه ها هستن اونجا ک همیشه شبا بچه هاشو حموم میده 

دیدم و شنیدم قضاوت با خودتان

اهاااااا. یه قضیه ترسناک دیگ ک خداشاهده واقعیته واقعیته. بگم نگم؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا معتقدم و حرفاتو قبول دارم🙏

آره اونم بگو،گفتی لایکم کن

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

ینی چی بچه شو اونجا حمام میده 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

حضرت علی علیه السلام صاحب اختیار همه جن هان

ب ایشون توسل کن دست وپاهات خوب میشه

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 
پس تو ک چشمت زده بودن حالا یهو از درخت جنی سر دراوردی ولمون کن توروخدا

والا راس میگوم

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
حضرت علی علیه السلام صاحب اختیار همه جن هان ب ایشون توسل کن دست وپاهات خوب میشه

منظورتون چیه چطوری متوسل شیم؟ 

ممنکه جن ها جلوی بارداری رو بگیرن؟ 

مادرشوهرم همش بهم میگه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

درخت گردو منظورته اون ک ی چیز علمیه ربطی ب جن نداره .

درخت کنار