2777
2789
عنوان

از حرف مادرشوهرم خیلی خوشحالم

897 بازدید | 40 پست

امشب یه حس خیلی خوبی بهم دست داد. خانواده شوهرمو افطاری دعوت کرده بودم، برادرشوهرم با یه دختره دوست شده مادرشوهرم همش میگه من اینو نمیگیرم دختر خوبی نیست و از این حرفا. امشب دوباره حرفش اومد وسط، یهو مادر شوهرم به برادرشوهرم گفت بزار تکلیفتو روشن کنم من فقط دختری رو برات میگیرم که مثل مریم باشه(منو میگفت) وایییی اصن غش کردم😂 تو آشپزخونه بودم خودمو زدم به نشنیدن ولی خیلی حال کردم خدایی😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چی میشه مگه دوست باشن؟

ببخشید ولی عقاید بعضیا رو درک نمیکنم

الان پسر خودشم دچار گناه شده دیگه طبق اعتقاداتش

پس پسرش هم پسر خوبی نیست و لیاقت دختر خوبی مثل مریم رو نداره😅

امیدوارم به اینده  
حالا بعد سه سال که عروسشونم اولین باره این حسو دارم نمیفروشمش😂

ان شالله همیشه داشته باشیش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خب چی میشه مگه دوست باشن؟ ببخشید ولی عقاید بعضیا رو درک نمیکنم الان پسر خودشم دچار گناه شده دیگه ط ...

فکر کنم تو همون دوس دختر برادرشوهرمی آره؟ 😂😂 شوخی میکنم. نه بابا مادرشوهرم اونجوری هم نیست، بیچاره راست میگه دختره یه جوریه به خانواده اینا نمیخوره. البته همه چی دست خداست 

ای جان ...آفرین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی