2777
2789

سلام عزیزای دلم

همونطور که بهتر میدونید به خاطر کرونا، خانم های باردار الان جزو گروه های حساس و پرخطر هستن

از طرفی یه چیزایی هوس میکنیم که تو خونه نمیشه درست کرد مثل کباب کوبیده و ...به نظرتون باید چکار کنیم؟ با گرم کردن غذا اگه آلوده به کرونا باشه از بین میره؟

و...تو کرج جایی که کباب کوبیده اش تو یه محیط سالم با گوشت مطمئن درست بشه سراغ دارین؟

کبابی حاج عباس تو حصارک

واقعا مطمئن و بهداشتیه

صاحبش حلال خور و مومن هم هست

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آپارتمانیم  کوبیده هم بلد نیستم راستش چند روز پیش دلم حلیم میخواست خودم تو خونه درست کردم ...

مادر و پدرت یا مادرشوهر پدر شوهرت هیشکدوم نمیتونن؟اگ بلدن موادشو ببرین اونجا برات درست کنن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
آره آپارتمانیم  کوبیده هم بلد نیستم راستش چند روز پیش دلم حلیم میخواست خودم تو خونه درست کردم ...

کباب دیگی درست کن همون طعمو میده اگ خوب درست کنی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

کبابی حاج عباس تو حصارک واقعا مطمئن و بهداشتیه صاحبش حلال خور و مومن هم هست

آره حاج عباس کبابهاش معرکه اس

فقط خیلی شلوغه از اون یکم ترسیدم

خبر موثق دارم که کیفیت گوشت و برنجشون هم عالیه...

آره حاج عباس کبابهاش معرکه اس فقط خیلی شلوغه از اون یکم ترسیدم خبر موثق هم دارم کیفیت گوشت و برنجش ...

ما با اینکه خونمون ازونجا دوره اما فقط ازونجا میخریم چون علاوه بر کیفیت گوشت،موضوع حلال بودنش هم برامون مهمه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

وای عزیزم منم از اول بارداری همش هوس کوبیده میکنم تو خونه هم بلد نیستم درست کنم البته کباب تابه ای ب ...

دقیقااااااااااا...اصن نمیشه

منم موندم باید چکار کنم...