2777
2789

پایین جای لولمون بازه اندازه ی دایره بعد موش میاد و می‌ره 

پارکینگ ها ما اصلا اونجا زندگی نمی‌کنیم چند وقته ی مستجر آمده خونه بالایی هی بچه ها میان جلو درمون با انگشت نشون میدن بار اول گفتم دارم درس میخونم برید بار دوم باز هیچی نگفتم گفتم لوله آبه  الان خوابیده بودم دختره جلو در به ی نفر می‌گفت اینجا لونه موشه خودم دیدم منم رفتم تو بالکن همین جوری وایستادم هیچی نگفتم هی نگاشون کردم دختره ی لبخند زد بعد دو دقیقه به مرده میشه ی لطفی به من بکنید دخترتون نیاد جلو در ما من حرف بدی نمی‌زنم ک وقتی میاد اینجوری میگه باعث میشه این حرف تو دهن بقیه بیوفته بقیه ام تکرار کن خب ما ک کارخونه موش نداریم اینجا از بیرون میاد گناه ما چیه ما مگه گوش تولید می‌کنیم 

اون مرده ام هیچی نگفت گفت دختر من نیست من داییشم توجیهش میکنم حق با شماست تو خونه همه می‌ره منم گفتم ممنون دست شما درد نکنه ولی واقعا بچها هرچی میگم انگار ن انگار ابرو برامون نذاشتم همش دارم گریه میکنم و حرص میخورم  

(:A__•~•__M:)

گریه نکن زجه بزن مشکل به این بزرگی چرا با گریه خودتو تخلیه میکنی 

خیلی خودتو اذیت میکنی دختر

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه موش هست سوراخش بپوشن جلو حرف بقیه بگیر توری چیزی بزن

اره هست  

راه آبه ببندم آب نمیره بیرون 

ولی خب ما ک کارخونه موش نداریم عزیزم دقیقا همین و بهش گفتم 

گفتم مگه ما موش تولید می‌کنیم اینجا از بیرون میاد دختر شما هی میاد اینجوری میگه باعث میشه بقیه ام بگن 

گریه نکن زجه بزن مشکل به این بزرگی چرا با گریه خودتو تخلیه میکنی خیلی خودتو اذیت میکنی دختر

آخه حرص میخورم همش رو دلم مونده بود جوابشون و بدمم امشب قشنگ برگشتم گفتم ما اینجا کارخونه موش نداریم ک هی میاد جلو درمون اینجوری میگه اونم مرد مودبی بود واقعا چیزی نگفت 

آخه حرص میخورم همش رو دلم مونده بود جوابشون و بدمم امشب قشنگ برگشتم گفتم ما اینجا کارخونه موش نداریم ...

طبیعیه حرص خوردنت ولی نه بیش ازحد اونم با گریه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....