2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور یه وقتایی هم میگم دل رو بزنم به دریا از بیرون بگیرم از طرفی هم میترسم 😅

شما هفته چندمی؟ اره ترس باهامون عجین شده انگار....واقعا کرونا روال عادی زندگیمون رو مختل کرده

همش ماسک و الکل و ژل ضدعفونی کننده...تا جایی هم که بشه از خونه بیرون نمیرم

حتما امتحانش میکنم ممنونم از پیشنهادت عزیزم

😚😚😚مبارکه عزیزم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

آره واقعا ماهم همیطور  من هفته ۱۸ هستم

ممنونم از محبتت برای شما هم مبارک باشه ان شالله به سلامتی این دوران رو پشت سر بذاری و به راحتی زایمان کنی

واقعا امیدوارم تو این شرایط سخت نی نی تو راهی همه ی مامانا سالم باشم

ممنونم سلامت باشی ان شالله قسمت تمام خانم هایی که چشم انتظار نی نی هستن...

ان شالله منم جمعه بی بی میزنم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ان شالله که مثبته...خبر خوش رو بیا همینجا بهمون بگو حتما

حتما ان شالله

فکر نکنم . من تو ماهیتابه درست میکنم میخورم گوشتشم مطمئنتره اینجوری

فکر کنم آخرش منم همینکارو باید بکنم...میشه دستور پخت هم بذاری؟ دقیقا چه جوری درست میکنی؟

فکر کنم آخرش منم همینکارو باید بکنم...میشه دستور پخت هم بذاری؟ دقیقا چه جوری درست میکنی؟

گوشت چرخ کرده گوسفندی با پیاز و نمک ورز میدم بعد ماهیتابه یکم اب میریزم جوش اومد کبابا میزارم توش درشو میزارم یکم بگذره ابش تموم بشه خود گوشت روغن میندازه یکم سرخ میشه . همین دستور خاصی ندارم