2777
2789
عنوان

بی احساس خودخواه بالاخره بعد از چند روز پیام داد ولی...🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 51 پست

من خودم یادمه ماه عسل مشهد بودم خواب دیدم یه خانمی یه دختر تو قنداق بهم داد گفت اسمش ضحی هست (اسم قرانی)بعد باردار بودم سونو رفتم گفتن دختره یاده اون خواب افتادم گفتم دوست دارم بزارم ضحی ولی شوهرم قبول نکرد با وجود اینکه مذهبی بود دیگه گذاشتم دیانا‌.

خواستم بگم ضحی (ضُحا)اسم مذهبی و قرآنی هست قشنگه بنظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شهر دیگه است سرکاره

شرمنده اسم پسر مذهبی خوبه ولی دختر و  دوس ندارم مذهبی بیشتر اسم معنی دار خوبه 

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
خدا گفته فقط اسم مذهبی بزارین؟؟؟  من خودم مذهبی هستم ولی دوست دارم اگه دختر دار شدم کارولین یا ...

اون یه چیزی میشنوه یا میخونه فقط همونی رو که خودش فکر میکنه درسته ازش برداشت میکنه و میگه امام علی هم گفته وظیفه پدره اسم نیکو انتخاب کنه برا بچه خب یعنی اسم نیکو و با معنی بذارین نه اینکه حتما باید پدر اسم انتخاب کنه😑

یکی تو یه  تاپیک گفت فامیلمون گذاشته آلما رقیه و آلیس رقیه بعد از چند ماه هنوز باورم نشده

🤣🤣🤣 

البته قصد من مسخره کردن این اسما نبود ولی اسم قشنگی نیس ترکیب نازنین با هرچی😐

آلما رقیه رو دیگه کحای دلمون بزاریم🤣🤣🤣

عزیزم سلام  چرا پیش همسرتون نیستید  بهش بگید یه اسمی برای دخترمون انتهاب کنیم  که ...

سلام . سرکاره یه شهر دیگه 

اون داره خودخواهی میکنه و میگه اسم بهم پیشنهاد بده تا با هم انتخاب کنیم ولی اخرش حرف خودشه چ فایده

خدا گفته فقط اسم مذهبی بزارین؟؟؟  من خودم مذهبی هستم ولی دوست دارم اگه دختر دار شدم کارولین یا ...

😂😂😂😂😂 اخی چ اسما باحالی 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
سلیقمه دیگه 😃😃😃

اره بامزن 

خیلی هنری 😂❤️

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗