2777
2789

چندین روزه رفتار شوهرم سرد شده و مث قبلا نه تماس میگیره و نه پیامک و ... یه شهر دیگه سرکاره 

حالا پیام فرستاده من اسم دخترمو خودم انتخاب میکنم چون اون دنیا بخاطر این بازخواست میشم و باید اسمش مذهبی باشه و زینب یا معصومه🤷‍♀️🙇‍♀️

خب من اسم های دیگه دوس دارم برا دخترم بذارم اینکه دل منو میشکنه آیا بازخواست نمیشه😏من دارم بیشتر سختیش رو تحمل میکنم اون که در ماه دو هفته اش سرکاره 😓 هر اسمی هم انتخاب کنم اخرش یه ایرادی میگیره 🤦‍♀️

لطفا اسم مذهبی و القاب بهم پیشنهاد بدین ممنونم 🤗😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازنین زهراقشنگهههه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

اسرا 😍ریحانه😍حلما 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

کجاس مگه شوهرت 

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂