2777
2789
عنوان

كسايي كه تنبلي روده داريد بياييد

715 بازدید | 53 پست

من ديروز رفتم دكتر تشخيصش اين بود شماها هم از علائمتون بگيد و راههايي كه براي درمان پيدا كرديد ممنونم 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

من روده تحریک پذیر دارم قرص اعصابم میخورم رودهام خشک شده هرچی هم رفتم دکتر خوب نشد

شما کجاین دکترتون کیه 

شنیدم یزد یه دکتر خوب فوق تخصص روده داره

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روده تحریک پذیر دارم قرص اعصابم میخورم رودهام خشک شده هرچی هم رفتم دکتر خوب نشد شما کجاین دکترتو ...

من ايران نيستم عزيزم اما دكتر ناصر درياني تهران خيلي عاليه متخصص گوارش شما نفخ و بي اشتهايي و بعضا حالت تهوع هم داري

من ايران نيستم عزيزم اما دكتر ناصر درياني تهران خيلي عاليه متخصص گوارش شما نفخ و بي اشتهايي و بعضا ح ...

بله و یبوست شدید 

بله و یبوست شدید 

شما هم تحريكات روده اي تون كمه يعني ديدي قبل دفع يك دلپيچه ريز مياد اونو ميگم و اينكه مشكل دفع باد و نفخ روده هم داري مثلا براحتي دفع نشه و با زور انجام بشه 

روده تحريك پذير داريد با غلبه يبوست ميشه كمي از علائمتون بگيد

احساس فشار زیاد توی روده هام درد انتهای روده و مهره اخر کمرم

گاهی چند روز اجابت ندارم بعد اسهال میشم که خیلی دردناک و آزار دهنده است انگار یکی روده هام چنگ زده