2777
2789

سلام.بچه ها لطفاً کمک کنید من دائم خسته و بیحالم و خواب.در روز شاید ۱۸ساعت می‌خوابم از ۴صبح می‌خوابم تا فردا۷شب اما باز به سختی بلند میشم اصلا توان غذا پختن وکارهای ساده ام ندارم.پرکاری تیرویید دارم و دارو مصرف میکنم پس فکر نکنم بخاطر اونه.از تمام کارها موندم واقعا دیگه خسته شدم بدنم همش درد می‌کنه و کوفته آس باخوابیدن زیادم خستگیم‌ برطرف نمیشه .

این چه زندگیه برای خودت درست کردی؟ نشنیدی میگن خواب، خواب میاره؟ نوزادم در شبانه روز ۱۸ ساعت خواب لازم نداره . پاشو بککن خودتو از تخت یه برچسب کم کاری پرکاری نچسبون به خودت که بدتر تنبل بشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستو پام‌خواب نمیره اما اگه می‌خوام بیدار شم پشت سرم درد می‌کنه باورکنید بارها تلاش کردم مثلا وقت گرفتم جایی برم ولی به وقتش میشد اصلا توان بیدار شدن نداشتم یعنی به قدری بهم فشار وارد می‌شد انگار چند تن وسیله بهم وصل کردن و توان بلندشدن از جانم ندارم.سرکارم هروقت صبح می‌خوام برم با خستگی و درد بیدار میشم اصلا صبح ها مرگم میگیره بیدار شم.البته الان بخاطر کرونا ساعت کاریم و روزاش کمتر شده اما من استراحتم میکنم خوب نمیشم

نه کم‌خونی ندارم قبلا آزمایش دادم همه‌چیم اوکی بود فقط مشکل تیرویید دارم که دارو‌مصرف میکنم البته دوسه ماه داروی خارجی لئوتروکسین پیدا نکردم استفاده نکردم الان یه ماه ایرانیشو مصرف میکنم .راستی احساس میکنم جلوی موهامو داره کم پشت میشه درحالیکه من کلا پر مو هستم بخصوص صورتم موی زائد.داشت که میرم لیزر اما الان احساس میکنم یخورده جلوی موهام کم‌پشت‌شده