2777
2789
عنوان

چجوری پول تو جیبی بگیرم از نامزدم

2648 بازدید | 136 پست

من خودم ماهیانه ۵۰۰هزار تومن درامد دارم.خانوادمم بهم میدادن.الان این ۵۰۰ تومن هم قرعه کشی گذاشتم هم اینکه هرماه یکم خرج دارم طبیعتا...،  ولی باز برای سایر هزینه ها کم میارم

تو این دو ماهه عقد کردم از طرف خانواده ماهیانه قطع شده

نامزدمم اصلا به روش نمیاره.یا هم اینکه نمیدونه باید بهم پول بده.......

هیچی ام نخریده برام...دیگه نمیدونم چحوری باید لباسا و چیزایی که میخوامو بخرم

نه روی پول کرفتن از خونه دارم ، نه درامد خودم کافیه، نه ایشون میدن...

خوشبحال مجردا  و دوران مجردی که پادشاهی میکنی واسه خودت

ضمنن همسرم اتشنشان.درامدش کاملا کافی

خونه و ماشین هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش بیرون خرید کنید با هم کم کم یاد میگیره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

رو شدن نداره اول با خرید شروع کن بگو لباس ندارم بیا بریم خرید بعد با وسایل ارایش بعد کفش و کیف بعد هم با قبض تلفن و پول نت بعد هم خواستی بیرون بری بهش بگو میخوام برم بیرون برام پول بریز 

عزیزم راحت بهش بگو که باید بهم پول تو جیبی بدی و بهش حتما بگو خانواده ام قطع کردن

الان نگی عادت نمیکنه بهت نمیده خرجی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بهش بگو ی چیزایی لازم داری که وظیفشه تهیه کنه

البته با ارامش و بدون دعوا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

اگه خودش داد که هیچی ووگرنه.   روت میشه بگیری🙄

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍