2777
2789

کی باید برای ثبت نام و سنجش رفت؟ اصلا با این کرونا سال دیگه مدرسه چطور میشه؟ امسال که اصلا پیش دبستانی نرفت دخترم همش سر هم دوماه رفته 

دختر من امسال میره پیش سال دیگه میره اول نمی دونم اصلا پیش رو ثبت نام می کنن یا نه اما احتمالا ثبت نام ها از تیر شروع میشه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من مهر ماه باید بره پیش دبستانی، اگه کرونا موندگار باشه که قطعا هست من نمیفرستمش، خطرناکه، بچه ان دیگه، چقد مگه میتونن رعایت کنن

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
دختر من امسال میره پیش سال دیگه میره اول نمی دونم اصلا پیش رو ثبت نام می کنن یا نه اما احتمالا ثبت ن ...

دختر منم امسال میره پیش

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
وای خدا میشه روزی برسه من این سه تا فسقل تو دلمو باهم رهیه مدرسشون کنم, وای خدا هرسال سه دست لوازم ا ...

وای سه قلو داری انشالله سالم و سلامت به دنیا بیاریش دانشگاه رفتنشون ببینی 

دختر من مهر ماه باید بره پیش دبستانی، اگه کرونا موندگار باشه که قطعا هست من نمیفرستمش، خطرناکه، بچه ...

نفرستش دختر من امسال اصلا هیچی یاد نگرفت اصلا نرفت کرونا آلودگی هوا قضیه بنزین اصلا بدردش نخورد سال دیگه که بدتر هم هست

منم از همین میترسم سال دیگه پاییز که می گن با آنفولانزا بدتر هم میشه زور داره شهریه بدیم بعد دوباره سال دیگه نرن اگه هم برن استرس مریضی و کرونا اونم سال اول که مهمه 

نفرستش دختر من امسال اصلا هیچی یاد نگرفت اصلا نرفت کرونا آلودگی هوا قضیه بنزین اصلا بدردش نخورد سال ...

دختر منم این سال میره کلاس اول هنوز ثبت نام نکردن شما گواهی پیش دبستانی گرفتی براش

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....
منم از همین میترسم سال دیگه پاییز که می گن با آنفولانزا بدتر هم میشه زور داره شهریه بدیم بعد دوباره ...

خیلی میترسم اگه کرونا باشه چکار کنیم سال اول مهمه

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....
دختر منم این سال میره کلاس اول هنوز ثبت نام نکردن شما گواهی پیش دبستانی گرفتی براش

هفته دیگه آماده میشه ولی کلا آمادگی نداره اصلا نرفته فقط مدرک گرفته خودم تو خونه کار کردم