2777
2789
عنوان

مثبت شدن تست بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
۸ روز بعد پاکی امپول زدم الانم ۱۷ روز از امپول گذشته 

خب هنوز زوده پس ۱۰ روز دیگه اگر پریود نشدی دوباره تست بزن

کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریم‌باید بگم‌که شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییی منم بد نیستم 😟چرا بی حوصله ای فداتشم؟ 

این ماه ۱۶ روز عقب انداخته بودم بی بی چکم منفی میشدرفتم دکتر سونو کرد گف ضخامت آندومترت کمه و آمپول داد، میگه تخمدانت بیکار نشسته

تو تاپیکام توضیح دادم کامل😔

این ماه ۱۶ روز عقب انداخته بودم بی بی چکم منفی میشدرفتم دکتر سونو کرد گف ضخامت آندومترت کمه و آمپول ...

ایوای ندیدم 😔😔 منم مث تو یه هفته تاخیر دارم امروز رفتم دکتر آمپول داد ک پریود شم 😢اخه نولوپ بیزه با

مامان دو قلوها 👶👶
این ماه ۱۶ روز عقب انداخته بودم بی بی چکم منفی میشدرفتم دکتر سونو کرد گف ضخامت آندومترت کمه و آمپول ...

من رحم اندازش خوب بود همه چی خوبه ازمایش خون دادم همه هورمون ها و تروییدو اینها هم نرمال بودن ... ولی خب تخمک گذاری ندارم بدون دارو ...

تنبلیه دا تنبلی😔

عجب چیز مزخرفیه این تنبلی تخمدان حالم داره بهم میخوره دیگه زیر چونم مو کلفت دارم ... ولی هورمونام نرماله نمیدونم چه کوفتیه این بیماری میخوام برم لیزر کنم 

مال منم همه چیم نرماله آزمایشام و همه چی ولی تنبلی دارم و بدون دارو تخمک ندارم

وقتی دکتره سونو واژینال انجام داد ... گفت که رحمت عالی ... یه فولیکول عالی هم داری ولی درکل  اونی که من میخوام نیست  فردا امپولتو بزن 

بچه نداری توهم مثل من؟

من دوساله عروسی کردم  ماه اوله جدی با دارو اقدام کردم ... اما پریودم از اول سه چار ماهی بود ... این اواخر ولی دوماه خود به خود شدم ..نمیدونم چرا این سری موقع تخمک گذاری زیر دلم خیلی تیر میکشید نمیدونم ازاد شده یا نه