2777
2789

منم ۲۱ ام موعدم بود همون روز بیبی زدم منفی بود ۲۳ که میشه دیروز بیبی زدم بعد ۲۰ دقبقه هاله خیلییی کمرنگ انداخت که فقط با چراغ قوه معلوم بود.هنوز پری نشدم

تا حالا هم عقب ننداخته بودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی اقدام بعضی وقتا پریود بهم میریزه 

۱۹ اردیبهشت ربطی نداره

تو باید بدونی تایم تخمک گذاریت کی بوده

من خودم تا دوروز مونده به زمان پریودیم همیشه رابطه بدون جلوگیری داشتم اما نه به قصد اقدام دیگه عادت کرده بودیم داخل بریزیم

ولی فقط زمانی که تخمک باشه ادم باردار میشه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
احتمال داره شما باشی عزیزم برای من کلا منفی میزنه

نمی دونم والا.گیج شدم دیگه.ماه رمضون هم هست روزه میگیرم.میترسم باردار باشم بچم چیزیش شه🤔🤔🤔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

با کیت متوجه تایمش شدی شما؟

نه من میرفتم سونو میدادم روز ۱۲ پریود

با جوابش میرفتم دکتر با توجه به سایز فولیکولم میگفت کی حدودا تخمک گذاریه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
نمیدونم عزیزم ایشالا که هستی

ایشالا تو هم باردار باشی خواهری