2777
2789
عنوان

خانوم هایی که اوایل بارداریشون هستن روزتونو چطور میگذرونین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 61 پست
تو ازمایشم دیابت بارداری نشون داده ۷ تا بالا بوده الان اونقدر هیچی نمیخورم فکر کنم بچم وزن نگیره فقط ...

اصلا همه چی حال بهم زنه هرچیزیو فقط یکبار میتونم بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا دلت بخواد فقط خوابم حتی سحری رو همسرم گرم میکنه آماده میکنه بیدارم میکنه  واقعا بیدار ن ...

مگه روزه میگیری؟؟؟؟زیاد نخواب عادت کنی بچه بدنیا بیاد نمیتونی بخوابی حسرت میکشی

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
خوشبحالت بخدا

چی خوشبحالم ۳ ماه اول قراره فقط دراز بکشم این چیش خوبه خوابمم نمیاد وقتم بگذره

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
خوشبحالت 6 ساله مامانمو ندیدم 

چرا😳😳😳😳

مگه روزه میگیری؟؟؟؟زیاد نخواب عادت کنی بچه بدنیا بیاد نمیتونی بخوابی حسرت میکشی

بله میگیرم تازه پنج هفته م طبق آخرین پریودم و نظر دکترم

فقط دیروز نبودم که آزمایش داشتم

شوهرم میگه نرو روزه ولی واقعا نمیشه امسال نگیرم سال بعدم نگیرم زیاد میشه

اشتها ندارم ۳کیلو هم کم کردم تا الان😐

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
همین که تهوع نداری نعمته 

اون اره خداروشکر 

بله میگیرم تازه پنج هفته م طبق آخرین پریودم و نظر دکترم فقط دیروز نبودم که آزمایش داشتم شوهرم میگه ...

من بخاطر تیروئیدم و دیابتم اصلا نمیتونم گرسنه بمونم 😔

من بخاطر تیروئیدم و دیابتم اصلا نمیتونم گرسنه بمونم 😔

وای منم تیرویید دارم قبل بارداری دوبار ازمایش دادم 😣😣

الانم برام مجدد نوشته خدا کنه نباشه دیگه 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
وای منم تیرویید دارم قبل بارداری دوبار ازمایش دادم 😣😣 الانم برام مجدد نوشته خدا کنه نباشه دیگه&nb ...

من دکتر گیرم نمیاد اینجا یه دونه هست فقط میگه برو ازمایش بده یه ماه دیگه بیا دوسال همین حرفو زد بهم الان که باردارم مجبوری میرم پیشش دکتر نیست 

وقتی ضرر نداشته باشه برا جنین فک نکنم مشکلی داشته باشه  من دکترم نگفت نگیر🙄

اخه خدایی نکرده ضرر میزنه به سلامتی خودت و بچه ت الان درحال رشد شدید به چیزایی که میخوری وابسته س اون نباشه کم کم از بدن تو میکشه بعد زایمان کلی مریضی میاد سراغت