2777
2789
عنوان

خانوم هایی که اوایل بارداریشون هستن روزتونو چطور میگذرونین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 61 پست
خیلی دورم خیلی😭😭😭

چرا ۶ سال ندیدیش؟؟حداقل ۶ ماه یه بار سالی یه بار نمیتونی بری دیدنش؟؟؟

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
من دکتر گیرم نمیاد اینجا یه دونه هست فقط میگه برو ازمایش بده یه ماه دیگه بیا دوسال همین حرفو زد بهم ...

اخییی ان شاالله که نی نی تون سالم بیاد بغلتم

من که حاضر نیستم پول به دکتر شخصی بدم ان شاالله خدا کمکم کنه فعلا زیر نظر یه ماما هستم که تو مرکز بهداشت

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ۶ سال ندیدیش؟؟حداقل ۶ ماه یه بار سالی یه بار نمیتونی بری دیدنش؟؟؟

هنوز نتونستم پیش نیومده شرایطم متاسفانه اینطوری با شوهرم تک و تنها اگه مامانم بود عین خیالم نبود اینقد خوب مراقبت میکنه

اخه خدایی نکرده ضرر میزنه به سلامتی خودت و بچه ت الان درحال رشد شدید به چیزایی که میخوری وابسته س او ...

فعلا کمتر از ده روز مونده خدا بزرگه

واقعا دلم به چیزی نمیاره اشتهام صفر

دو لقمه غذا اونم شوهرم سروصدا میکنه میخورم

اخییی ان شاالله که نی نی تون سالم بیاد بغلتم من که حاضر نیستم پول به دکتر شخصی بدم ان شاالله خدا کم ...

بحث پول نیست اتفاقا بیمارستان رفتم یه دکتر عالی گیرم اومد تامین اجتماعی داشتم پولم زیاد خرج نکردم ولی جواب گرفتم اما این بیشرفا فقط پول میتیغن

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
فعلا کمتر از ده روز مونده خدا بزرگه واقعا دلم به چیزی نمیاره اشتهام صفر دو لقمه غذا اونم شوهرم سرو ...

درک میکنم منم همینم خیلی سخته خدا کمک کنه این دورانو به راحتی بگذرونیم😟

بحث پول نیست اتفاقا بیمارستان رفتم یه دکتر عالی گیرم اومد تامین اجتماعی داشتم پولم زیاد خرج نکردم ول ...

خدا وکیلی بعضی دکترا گندشو دراوردن انسانیت تعطیل

بحث پول نیست اتفاقا بیمارستان رفتم یه دکتر عالی گیرم اومد تامین اجتماعی داشتم پولم زیاد خرج نکردم ول ...

همون دیگه عزیزم

فقط بهت میگن بیا که ازت پول بگیرن

اگه مشکل خاصی نداری 

معمولا هر شهری یه مرکز بهداشت با یه ماما و پزشک داره همونجا مراجعه کن 

اونجا هم میفرستم سونو و آزمایش و هرجا لازم باشه

باز اختیار با خودت

سلام خانوما

تو این شرایط کرونا و سختی های بارداری که الان دارین با چشم میبینید اگه برمیگشتین عقب، بازم اقدام به بارداری میکردین؟

ما چندماه قبل برنامه داشتیم ولی به خاطر کرونا کنسل کردیم خیلی دو دلم. میترسم دوباره تو پاییز و زمستون این ویروس شدید بشه و برای سونو و ازمایش و اینا به مشکل بخورم. به نظرتون چیکار کنم؟

سلام خانوما تو این شرایط کرونا و سختی های بارداری که الان دارین با چشم میبینید اگه برمیگشتین عقب، ب ...

اگه بخوای صبر کنی فکر کنم باید قید بچه دار شدنو بزنی زیاد بهش فکر نکن من یک سالو نیم منتظر بودم همینطوریم تو خونه م گفتم باردار بشم بهتره حداقل یکی از هدفامو انجم دادم 

بله میگیرم تازه پنج هفته م طبق آخرین پریودم و نظر دکترم فقط دیروز نبودم که آزمایش داشتم شوهرم میگه ...

عزیزم تونت سرچ کن روزه برای سه ماهه اول باردارضررداره رومغزجنین تاثیرداره 

اگه بخوای صبر کنی فکر کنم باید قید بچه دار شدنو بزنی زیاد بهش فکر نکن من یک سالو نیم منتظر بودم همین ...

من و شوهرم کلا تصمیم به بچه دار شدن نداشتیم مخصوصا شوهرم، تازگی یکم نظرمون داشت عوض میشد که کرونای لعنتی اومد. میخاستم قبلش برم دندونامو درست کنم دوتا رو باید پرکنم احتمالا. فقط ازمایش دادیم که هنوز جواب نیومده کرونا اومد.

چهار ساله عروسی کردیم و تا الان هیچ اقدامی نداشتیم. شوهرم خیلی حساسه رو رعایت بهداشت برا این ویروسه نمیدونم اگه باردارشم بزاره برم دکتر ! که شاید کرونا بگیرم خخخ

من و شوهرم کلا تصمیم به بچه دار شدن نداشتیم مخصوصا شوهرم، تازگی یکم نظرمون داشت عوض میشد که کرونای ل ...

دکتر من چند روز پیش گفت اقدام کنید چون معلوم نیست کی بیماری ریشه کن شه و معلوم نیست کی باردار بشید فقط خیلی رعایت کن بهداشتو

من هر چیز از سوپر بخرم با مایع میشورم

من و شوهرم کلا تصمیم به بچه دار شدن نداشتیم مخصوصا شوهرم، تازگی یکم نظرمون داشت عوض میشد که کرونای ل ...

اگه اقدام نداشتین صبر کن ولی واسه ما اقدامیا سخته بیخیال شدن ریسکه دیگه خدایی نکرده تو بارداری احتمال هرچیزی هست