2777
2789
عنوان

خانوم هایی که اوایل بارداریشون هستن روزتونو چطور میگذرونین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 61 پست
دکتر من چند روز پیش گفت اقدام کنید چون معلوم نیست کی بیماری ریشه کن شه و معلوم نیست کی باردار بشید ف ...

ما که همه جوره رعایت میکنیم فقط میترسم دوباره توی پاییز و زمستون شدت بگیره و نتونیم بریم سونو و ازمایشات معموله. علاوه بر این با این اوضاع دنیا از اینده بچه هم میترسم. شما چطوری خودتون رو راضی میکنید؟ من اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم هرماه میگم ماه بعد و بازم هیچ

اگه اقدام نداشتین صبر کن ولی واسه ما اقدامیا سخته بیخیال شدن ریسکه دیگه خدایی نکرده تو بارداری احتما ...

اره حداقل چندماه دیگه هم صبر میکنم ببینم خدا چی میخاد. مرسی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه عزیزم فقط بهت میگن بیا که ازت پول بگیرن اگه مشکل خاصی نداری  معمولا هر شهری یه مرک ...

تیروییدم خطرناکه با پولش مشکل ندارم فقط میخوام باعث سقط نشه ماما جدا میرم دکتر تیروئید جدا

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
سلام خانوما تو این شرایط کرونا و سختی های بارداری که الان دارین با چشم میبینید اگه برمیگشتین عقب، ب ...

منکه ۴ سال اقدام بودم نشد اومدیمو تا چند سال این کرونا نرفت (بااین مردم بی ملاحظه ای که ما داریم مطمئنم حالاحالها مهمون ماست)اقدامم رو ادامه دادم اما اینبار شد قسمت خدا بود اگه برمیگشتم عقب بازم اقدام میکردم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
من تهوع و ویار ندارم تکرر ادرار داشتم الان اونم ندارم همش درازکشم

ببخشید شما سونو قلب دادی؟ منم تازه فهمیدم باردارم ولی چون حالت تهوع و ویار ندارم میترسم، واسه قبلی هم نداشتم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
ببخشید شما سونو قلب دادی؟ منم تازه فهمیدم باردارم ولی چون حالت تهوع و ویار ندارم میترسم، واسه قبلی ه ...

ندادم ولی تو بارداری قبلیمم ویار و تهوع نداشتم بعضیا ندارن

ببخشید شما سونو قلب دادی؟ منم تازه فهمیدم باردارم ولی چون حالت تهوع و ویار ندارم میترسم، واسه قبلی ه ...

هفته دیگه ان شالله میرم واسه سونو قلب

ندادم ولی تو بارداری قبلیمم ویار و تهوع نداشتم بعضیا ندارن

بارداری قبلیتون مشکلی نداشت؟ عاخه من بارداربم پوچ بود میگم شاید برا اون بود ک ویار و تهوع نداشتم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
بارداری قبلیتون مشکلی نداشت؟ عاخه من بارداربم پوچ بود میگم شاید برا اون بود ک ویار و تهوع نداشتم

بخاطر تیروئیدم سقط شد 

منکه ۴ سال اقدام بودم نشد اومدیمو تا چند سال این کرونا نرفت (بااین مردم بی ملاحظه ای که ما داریم مطم ...

بسلامتی گلم تبریک میگم بهت. چهار سال خیلی زیاده واسه اقدام خدا رو شکر که الان بارداری.

عزیزم شما الان تیروئید داری؟ من قبلا چندین بار ازمایش تیروئید داده بودم مشکلی نداشت ولی اول اسفندماه که اخرین بار ازمایش دادم پرکاری خفیف نشون داد که به خاطر کرونا نتونستم برم دوباره ازمایش بدم ، تو نت به یه دکتر فرستادم بهم دارو داد و گفت شش هفته دیگه مجدد ازمایش رو تکرار کن. برای همین صددرصد اقداممون رو کنسل کردیم

بسلامتی گلم تبریک میگم بهت. چهار سال خیلی زیاده واسه اقدام خدا رو شکر که الان بارداری. عزیزم شما ال ...

ممنون

من دنبال کارای تیرویید افتادم دکترم گفت اماده ای واسه بارداری ولی باردار شدی حتما دکتر برو چون بارداری خودش باعث فعال شدن غده میشه الانم دکتر پیدا نمیکنم دکترقبلیم بیمارستان بود بخاطر کرونا نیستش

دکتر زهرا داوودی

ممنون من دنبال کارای تیرویید افتادم دکترم گفت اماده ای واسه بارداری ولی باردار شدی حتما دکتر برو چو ...

خب اگه ازمایش دادی توی دکتر ساینا بفرست به یه فوق تخصص غدد کاملا راهنماییت میکنه و اگه دارو نیاز باشه برات تجویز میکنه. چون الان بارداری زودتر پیگیری کنی بهتره عزیزم

خب اگه ازمایش دادی توی دکتر ساینا بفرست به یه فوق تخصص غدد کاملا راهنماییت میکنه و اگه دارو نیاز باش ...

دکتر ساینا؟؟؟؟

دکتر ساینا؟؟؟؟

اره عزیزم بزن سایت پزشکی دکتر ساینا

اونجا هر پزشکی بخوای هست میتونی متنی یا صوتی باهاش در تماس باشی. و هر مدرک پزشکی داشته باشی بهشون میفرستی.

اگه دکتر خاصی هم میشناسی اسمش رو سرچ کن شاید باشه

من طبق امتیازی که بقیه داده بودن دکتر روح الله نریمانی فوق تخصص غدد رو انتخاب کردم که اصفهان بود من خودم شیرازم خخخ

از تیروئید سر در نمیارم ولی خوب راهنمایی میکرد و بهم لووتیروکسین 100 تجویز کرد و گفت پنج روز نصف بخورم و دو روز کامل