2777
2789

سلام بچه ها من ۱۰ ساله ازدواج کردم ۲۹ سالمه و بچه دار نمیشیم و مشکل از همسرمه خانوادمم یه شهر دیگه هستن و اینجا غریبه ام 

هر روز به خانوادش سر میزنم و چن شب در میون میرم برا ناهار یا شام پیششون

خونه خواهراش هم هر وقت موقعیت باشه میرم ولی بیرون رفتن رو نمیرم مثلا میگن شام میخواییم بریم فلان جا نمیرم جون همش در حال تیکه انداختن و سوتی گرفتن هستن

نشکلم اینه که هر وقت میرم خونه مادرمو میمونم بعدش همه تصمیم میگیرن باهام بد بشن و یه دعوایی میشه و میگن تو ادم بدی هستی در ضمن پشت من انقد به شوهراشون گفتن که شوهراشونم بد برخورد میکنن باهام

به من میگن فقط باید با ما باشی در حالی که اصلا خودشون با خانواده شوهرشون نیستن و بزور ماهی یه بار برن شام خونشون یا باهاشون اصلا بیرون چه شود برن

نمیدونم چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم به پدرشوهرم با لبخند و صدای بلند سلام احوالپرسی میکنم اون اخم‌میکنه میره تو خونه

مشکلمم اینه که همسرم میگه به من هیچی نگو مشکلتو خودت حل کن یه جی هم بگم درمورد خانوادش میره بهشون میگه زنم اینجوری میگه

چن وقت پیش دیگه قاطی کردم پیش مادرش گفتم عوضی آشغال که کاش لال میشدم نمیگفتم مادرشوهره هم دختراشو جمع کرد که ۴ تا هم هستن که اره عروسمون همچین آدمیه

کلا هر چی میشه دو دقیقه بعد دختراش میدونن

خب، نرو خونشون اصلا قط رابطه کن

نمیدونم چرا خیلی میترسم شاید به خاطر اینکه خانواده خودم اینجا نیستن هر چی میپزم میبرم بهشون میدم باز تا یه اشتباهی میکنم باهم جمع میشن که منو بچزونن

بیشتر برو خونه مامانت.کمتر خونه مادرشوهرت.بمون تا زنگ بزنه دعوتت کنه.

ما تویه خونه ایم تا دعوت نکنه نمی رم سریخچالوکابینت نمیرم حتی چایی هم نمیریزم.چون خودش رو بهم نداده منم نمیرم جاریمم نمیره تا دعوتش نکنن.هررفتاری یه دلیلی داره.مثلا من اوایل چایی میخواستم بریزم میگف دم نکردم هنوز.

میخواستم یه لیوان بردارم میگف خودم میام میدم بهت.منم دیگه مث غریبه میرمومیام.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

فقط میتونم بهت پیشنهاد بدم 

اگه شوهرت پشتته و هواتو داره و حرفای اونارو قبول نداره 

واز اون مردایی نیس که با حرف مادر و خواهرش با تو بدرفتار بشه

اصلا اصلا اصلا رفتار اونا برات مهم نباشه

اصلا بهشون اعتنا نکن 

هر جی گفتن بیمحلی کن 

البته توسری خور هم نباش

تمام سعیتو بکن شوهرت طرف تو باشه 

وبخاطر حرفای اونا رفت وآمد با مادرت اینا رو ترک نکن