2777
2789
عنوان

کسایی که با خانواده همسرشون تو یه ساختمونن بیان:

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست
هیچوقت بهت نمیگن چرا نمیای چرا نیستی ؟

اویل خیلی میگفتن منم یا جواب نمیدادم یاهم  ب شوخی میگفتم دوری و دوستی ولی الان اصن نمیگن 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
محل سگ ب خودشونو شوهراشون نزار

من ده سال دارم زندگی میکنم هر شب پیششونم کارای بانکی رو انجام میدم کمکشون میکنم ولی پشتم رو سریع خالی کردن با اینکه بچه ندارمو مشکل از پسرشونه

به زن داداشم واقعا حسودیم میشه ۱۵ ساله عروسمون شده یه کاسه اش هم نداده فقط عید ها میاد داداشمم‌گفته نمیخاد هیچ استرسی به زندگیش وارد بشه یه خونه و یه ماشینم زد به اسم زنش

دم داداشم گرم بخدا 

کار خوبی کرده حداقل میدونه داره زندگی میکنه

من اصلا زندگی نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مث من وختی میرم خونه مامانم اینا میام بهشون زور داره ، اما من واسم مهم نیست و کار خودم رو می ک ...

خوشبحالت که برات مهم نیس من یکم اعتماد بنفسمو از دست دادم اخه تا منو میبینن با شوهراشون گرم میشن و میگن بهترین زندگی رو داریم همیشه هم خونه مادرشونن

بعد به من میگن زندگیتو لز دست میدی اخر

بنظرت با پشت سر حرفام چیکار کنم تو جمع میرم تحویلم نمیگیرن تو مهمونیا و اینکه تا منومیبینن با شوهراش ...

بدون شوهرت خونش نرو اصلااااا

بعدم باشوهرت صحبت کن جلوی اونا برات میوه پوست بکنه غذا بکشه برات

اتیش بگیرن

خب بگن هربار یه بهونه بیار میفهمن دلت نمیخواد بری

به هر کس گفتم اینا اینجورین مادره با دختراش تا تنها هستم‌میان بالا و کلی حرف بارم میکنن تا اینکه یه روز خواهرم بود دید راست میگم 

فقط میتونم بهت پیشنهاد بدم  اگه شوهرت پشتته و هواتو داره و حرفای اونارو قبول نداره  واز ...

شوهرم میگه تو هر چی بهت گفتن خودت جواب بده به من نگو دیگه

تا بهش بگم مادرت باهام بد رفتاری کرد یا چیزی گفت میره میگه بهش نمیشه درو دل کرد

من ده سال دارم زندگی میکنم هر شب پیششونم کارای بانکی رو انجام میدم کمکشون میکنم ولی پشتم رو سریع خال ...

ببین عزیزم وقتی کاری میکنی و ارزششو نمیدونن بجای تشکر اذیتت میکنن چرا ادامه میدی اینجوری بی منت میشی ی کم منت بزار خودتو بگیر براشون اونا الان باید دستتم ببوسن ک با پسرشون موندی یاد بگیر هرکاری ازت خواستن اول نازکنی بعد ک اصرار کردن انجام بدی ک قدرتو بدونن از این ب بعد هم خیلی سرد رفتار کن احوال پرسی گرمم با کسی نکن ک میدونی با اخم جواب میده فقط ب سلام ساده بکن منتظر جواب هم نمون

اویل خیلی میگفتن منم یا جواب نمیدادم یاهم  ب شوخی میگفتم دوری و دوستی ولی الان اصن نمیگن

من خیلی میرم تا اخم کنن سریع اصلاح میشم تا نرم میان بالا میگن چی نقشه کشیدی تو میخای پسرمونو از ما بگیری تو شیطانی 

فک‌نکنم یه ذره هم مدیون باشم بهشون

اینقدر هم خودتو با انجام کارای اونا سبک نکن هیچکس با این مدل خدمت کردن عزیز نشده

اگه بدونی چه کارایی کردم فک نکنم عروسی کرده باشه

ولی باز همون عفریته و بد شدم میگن نقشه میکشی میگن مکار هستی میگن پسرمونو زجر میدی اصلا دیوانه شدم

بدون شوهرت خونش نرو اصلااااا بعدم باشوهرت صحبت کن جلوی اونا برات میوه پوست بکنه غذا بکشه برات اتیش ...

شوهرم کلا کم‌حرف میزنه صبح تا غروب دو کلام حرفم نمیزنه اینم شانس من

ولی میدونم دوسم نداره این اجازه رو هم به کسی نمیده پشت من پیشش حرف بزنن 

ببین عزیزم وقتی کاری میکنی و ارزششو نمیدونن بجای تشکر اذیتت میکنن چرا ادامه میدی اینجوری بی منت میشی ...

باشه دیگه میخوام مثل خودشون باشم 

مادرشوهر یکی از خواهراشو دیدم انقد دلش پر بود سریع گفت تا میخام کاری کنم خواهرشوهرت میگه تو کارم دخالت نکن فضولی نکن منم چیزی نگفتم 

حالا هی پیش من‌میگن ما مادرشوهرامون مثل مادرمون دوس داریم و احترام‌قائلیم