2777
2789

شوهر من عرق خوره جوری میخوره که به حال مرگ میوفته باز دیروز از ظهر نشستن پای مشروب خوری ساعت 11 از خونه مامانم بهش زنگ زدم گفتم پاشو بیا دمبالم گفت نه نمیام امشب خیلی پررو شده چجد شب یبار دیگه تا صبح پیداش نمیشه هی بهش چیزی نگفتم گفتم بیخیال میشه یه شب بیرون بود دو شب بیرون بود ولی هی پرو پرو تر میشه 

دیشب تلفنی دادو بیداد میکردم باهاش تا ساعت 1 نصفه شب هی گفتم پاشو بیا دمبالم حق نداری بیرون بمونی فایده نداشت که نداشت اخرش دیگه جوابمو نمیداد

یبار ک نخورده بود زنگ بزن فش بده بعد بگو مست بودی تا حال خودشم بفهمه دیگه نخوره

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اجازه بده خونه بخوره.تو خونه خورد هم غر نزن یکاری کن بهش خوش بگذره تا بیرون نره.بعد اگع شد کمش کن

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست

از خونه ی مادرت تکون نخور بنظر من ارزشت رو بهش نشون بده تا مشروب خوردن رو ترک نکرده برنگرد

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بی محلی خوب نیس همونطور ک دادو بیداد خوب نیست.یه جوری با محبت و همدای باید ازش بخوای ترک کنه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بعد صبح پا شدم با پسر عموش خونه ما رفته بودن گفت رفیقای علی پسر عموش الان رفتن اینو که گفت انگار برق گرفت منو گفتم دوس دختراش اونم گفت اره تازه ظرفارم شستن رفتن انقد جیغ زدم پشت تلفنو فوش دادم که حلقم گرفت