2777
2789
عنوان

هديه زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 43 پست
توقعت رو بیار پایین این رسم هدیه زایمان رو من اولین بار اینجا دیدم  بیچاره ها گناه دارن خب

دقیقا.

خداکنه این خاله زنک بازیها تموم بشه.اونوقت اختلافات هم کم میشه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خيلي گرون شده

منم شوهرم سر پسرم با یک نامردی دعوا کرده بود که خود پسره گفت استارت دعوا رو من زدم باید 100 میلیون دیه میداد البته چهارمین دیه ای بود که میگرفت پسره 2سال پیش دستش تنگ بود سر پسرم قول داد واسه زایمانم واسم خونه بخره به نامم بزنم الان داره خونه میسازه تقریبا اخراشه به نام من زد گفت هدیه پسرم و نه زایمان کردی اونه بهت قول داده بودم

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

سلام سحر عزیزم 

خواهر عزیزم با توجه به وضع مالی که گفتی لزومی نداره الان برات هدیه بخره ، تازه با این گرونی طلا و ارز و سکه نمیشه چیزی خرید همین که عاشقته و دوستت داره یه دنیا ارزش داره ❤💙💚💛بزار هروقت وضع مالی تون خوب شد برات میخره شریک زندگی ات هست دیگه باید بسازی با این وضع اقتصادی کشور اصلا اصلا درست نیست که به فشار بیفته شما خودتون گفتین که قسط اینا هم دارین بزارین تمون که شد قسط هاتون برات بخره ، اینی هم که گفتم نظر شخصی خودمه دیگه هرجور صلاح میدونی همون کار رو انجام بده 

انشالله با اومدن گل دخترت هم  برکت میاد ، خوش قدم بل سه انشالله زیر سایه تون به مقامی بزرگ برسه 

باارزوی بهترین ها برای تو هم سایتی عزیز 💖

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
عزیز دلم اولا عرض تبریک دارم برای نی نی تون  دوما اگه همسر محترمتون درک اینو دارن که می بایست ...

گل فرمودین❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖💖💖

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
چقد ميشه قيمتش?

من اگه جای تو باشم شوهرم اگه خوب باشه درکش میکنم اگه میخوای جلو جمع بده بهت بگو نقره بخره کی میدونه چیه بعدا که دستش باز شد واست یه چیز خوب بخره من قبل اینکه شوهرم ماشین سنگین بخره شغلش ازاد بود بخدا خیلی درکش میکردم دلم نمی اومد اذیت کنم اما الان که خداروشکر وضعمون خوبه 5ساله  ماهی نزدیک به 25میلیون درامد داره بخدا دنیا رو به پام میریزه میگه اونموقع که نداشتم پشتم بودی مقابلم نبودی پس زن سختی هام بودی شما هم درک کن اونم داره واسه شماها کار میکنه خودشو به اب و اتیش میزنه اگه داشته باشه واسه کی میخره به غیر شما

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
ممنونم از راهنمايي همتون عزيزاي دل

خواهش میکنم دوست خوبم 💖

اومدن گل دخترتان هم تبریک میگم انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه ❤💙💚💛

موفق باشی بانو جان 💋

خانوما اگه شوهرتون قدر میدونه و بعدا که دستش پر شد جبران میکنه انقد سخت نگیرین بچه دار شدن خرج زیاد داره. و به نظر من اعلام کنین چشن نمیگیرین من که برای پسر دومم این کارو کردم. کسی خواست اومد کسی ام مجبور نکردم. ازبابت کادو و طلا و لباس و ارایشگاه و ... و خاله زنک بازی راحت شدم شماهم خواستین این کارو کنین. تازه بعد من یکی از اقوامم بچه اولش بود این کارو کرد

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم