2777
2789
اره احتمالش هست،هرچیزی که هست،گوشه ذهنم مونده متاسفانه

بنظرم ازمادرت بپرس؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اره احتمالش هست،هرچیزی که هست،گوشه ذهنم مونده متاسفانه

دیگه همه جی بخیر گذشته...فراموشش کن ...

فقط اگه بچه داری خیلی مراقبش باش

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطور یادمه که میخاست مارو اذیت کنه

خودت  یا  شوهرت پیگیر نشدید چرا ازت خون نمیاد ؟؟ شوهرت براش سوال نبود؟ راحت گذشت از این مسئله ؟ البته ممکنه پردت ارتجاعی بوده باشع

این کاربری متعلق به دونفر است .

نه متاهل بود  الانم فامیله دیگه ، ازش بدم اومده  بازم هی میگم خدا خواسته تو بچگی افسر ...

متاسفانه این خاطرات خیلی بد گوشه ذهنمون میمونه .پدرمادرا خیلی باید حواسشون ب‌ بچه هاباشه مخصوصااااا دخترا .منم یبار بچه بودم فیلم‌ پ ورن توگوشی شوهرخالم دیدم هیچوقت یادم نمیره .حتی شاید اون فیلما تاثیر بدیم روم گذاشت 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
متاسفانه این خاطرات خیلی بد گوشه ذهنمون میمونه .پدرمادرا خیلی باید حواسشون ب‌ بچه هاباشه مخصوصااااا ...

اینا تجربه شد واسه ماها 

منکه بچه دار بشم بچمو با دایی یا عموشم تنها نمیزارم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
خودت  یا  شوهرت پیگیر نشدید چرا ازت خون نمیاد ؟؟ شوهرت براش سوال نبود؟ راحت گذشت از این مس ...

نه شوهرم بهم اطمینان داشت گفت اختمالا ارتجاعی باید باشه خودمم حسم همینه چون هنوزم گاهی موقع رابطه دردم میگیره مثل باراول برام خیلی عجیبه

اینا تجربه شد واسه ماها  منکه بچه دار بشم بچمو با دایی یا عموشم تنها نمیزارم

منم به هیچ وجه

منم به هیچ وجه

دیگه بهش فکر نکن 

منم با اینکه کلی خاطر چرت دارم ک واقعی هم هستش اونم از اقوام ،،، ولی خودمو درگیرش نمیکنم و خوشحالم ک افسرده روانی نشدم 

و اینکه تجربه شد برای اینده بچه هام

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
بنظرم ازمادرت بپرس؟

نمیدونم چرا تا الان نتونستم بپرسم،احساس میکردم یه ماجرای بد پشت این خاطره خوابیده،هیچ وقت جرات نکردم مطرحش کنم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
متاسفانه این خاطرات خیلی بد گوشه ذهنمون میمونه .پدرمادرا خیلی باید حواسشون ب‌ بچه هاباشه مخصوصااااا ...

فیلم هیس دهترها فریاد نمیزنن رو دیدی؟ 

وقتی این فیلم ساخته شد و کارگردانش یه اکران خصوصی گداشته۶بود ...ریس پلیس تهران یا معاونش دقیقا یادم نمیاد تو این اکران خصوصی حصور داشت، 

بعد به کارگردان گفته بود من اگه اطلاع داشتم که شما میخواین همچین فیلیمی بسازین حتما به شما میگفتم که اسمشو بزارین هیس پسرها فریاد نمیزنن"

میگفت امار ازار پسرها چند برابر دخترها ست...

اینا رو کارگردان فیلم تو یه مصاحبه میگفت

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
دیگه همه جی بخیر گذشته...فراموشش کن ... فقط اگه بچه داری خیلی مراقبش باش

ممنون عزیزم،نه بچه ندارم ولی اگه یروزی بچه دار بشم با این افکار ی که دارم نمیتونم خیلی نرمال برخورد کنم،فک میکنم خیلی حساس میشم روش 

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
فیلم هیس دهترها فریاد نمیزنن رو دیدی؟  وقتی این فیلم ساخته شد و کارگردانش یه اکران خصوصی گداشت ...

اره متاسفانه ب پسراهم تحاوز میشه!خیلی دوره زمونه بدی شده ادم حرات نمیکنه بچه بیاره

اره متاسفانه ب پسراهم تحاوز میشه!خیلی دوره زمونه بدی شده ادم حرات نمیکنه بچه بیاره

اره دقیقا ...من با این که بچه هام کوچیکن ولی خیلی فکر میکنم و نگرانم...من سپردمشون به خدا ....

اره دقیقا ...من با این که بچه هام کوچیکن ولی خیلی فکر میکنم و نگرانم...من سپردمشون به خدا ....

ایشالا خداحافظشون باشه