2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داشتم خونریزی

خب پس همون عفونتی چیزی بوده فکرتو درگیر نکن گلم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
منم خونربزی نداشتم فقط چند تا لکه خون کم

معمولا همینطوری هستند

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
همون سوزش بعد اولین ارتباطت و لکه خون کافیه

من ایناروداشتم بجز لکه خون

اره الان ازدواج کردم،نمیدونم اصلا ماجرا چی بود،هیچ وقت از مادرمم نپرسیدم ولی مو به موی ان روز و ...

خوب خدلروشکر ازدواج کردی و مشکلی نبوده...

احتمالا عفونتی چه میدونم مشکل دیگه ای بوده مامانت برده پیش دکتر ....

یا شایدم مامانت به یکی از اطرافیان مثل عمو دایی پدر بزرگ با همسایه ای مشکوک شده و خواسته مطمئن شه کع اتفاقی برای شما رخ نداده...این احتمالم هست

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
فکرتو درگیر نکن  من ی بار بچه بودم ۴ سالم بود شاید خیلی کمتر ، یکی از اقواممون ک بگم خدا چیکار ...

وای‌چقدر بد ..متاسفم واقعا اون طرف اقابود؟چندسالش بود؟

همون بقیه شو مامانت یادشه؟

تابحال ازش نپرسیدم

خب از دوستت بپرس .یه تجدید خاطره ای هم میشه.😣🙃

ولی خدایی اون دو تا خانم هرکی که بوده شما فرشته نجاتتون فرضش کن .وگر نه معلوم نبود اون پدر سوخته چی بلایی سرتون میاورد . شیطون و هوس و شهوت رو اگه مهارش نکنی واویلاست آخه اونم توخونه ی خدا 😥

خب از دوستت بپرس .یه تجدید خاطره ای هم میشه.😣🙃 ولی خدایی اون دو تا خانم هرکی که بوده شما فرشته نج ...

عزیزم دوستمو سالهاست ندیدم ودیگ هم پیداش نمیتونم کنم

بله مرد بود نزدیک سی انموقع 

اوووف چه سنشم بالابوده من فککردم مثلا۱۵۱۶سالش بوده

اوووف چه سنشم بالابوده من فککردم مثلا۱۵۱۶سالش بوده

نه متاهل بود 

الانم فامیله دیگه ، ازش بدم اومده 

بازم هی میگم خدا خواسته تو بچگی افسرده ، دیوونه نشدم 

چون خیلی حرکتها باهام کرده ، البته در اون حد 

بیشتر لفظی 

بچه بودم عکسای بد نشونم دادش

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
خوب خدلروشکر ازدواج کردی و مشکلی نبوده... احتمالا عفونتی چه میدونم مشکل دیگه ای بوده مامانت برده پی ...

اره احتمالش هست،هرچیزی که هست،گوشه ذهنم مونده متاسفانه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂