یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا سال ۸۸ من ی انگشتر خریده بودم ۳۰۰ تومن😂😂هنو دارمش😂
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من خیلی طلا دوست دارم... حتی اگه دو تومن جمع میکردم میرفتم یه پلاک کوچیک یا یه انگشتر کوچولو میخریدم... ولی الان مدتهاست چیزی نخریدم.. شوهرم حساب کرده حدود ۷۰ تومن میشه طلاهام که همه را میخواد بفروشه... بعید میدونم دیگه بتونم بخرم
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
سلام ببخشید من ۶ تا تاپیک زدم دیگه تا فردا نمیتونم بزنم حالا من یه سوال داشتم ببخشید تو تاپیک شما می ...
بچه هر وقت شیر بخواد اگه سینه شما رو میخوره ک مشخصه اگه نوزاده دستشو میخوره یا صورت شما رو .. شیر خشک هم هر ۳ ساعته فک میکنم .. غذا هم اصولا از پایلن ۶ ماهگبه با لعاب برنج و خیلی کم شروع میکنی .. تو اینترنت بزن لیست غذاها میاد . اگه رفلاکس نداشته باشه ک موردی نداره . اگه داشته باشه از ۴ ماه میشه شروع کرد
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...