یه خواب خوش بود اون روزا خدا لعنتشون کنه من حدود سیصد چهارصد شهریه دانشگاه میدادم یه وقتایی صد تو ...
واقعااااا خدا لعنتشون کنه ....بازم خوبه عاقل بودی طلا میخریدی من میرفتم پیتزا میخوردم😀😂😂😂تازه شاید ۵ ساله ک طلا میخرم😂😂
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
آره ولی طلاهام چی😢😢😢😢 بعضیاشو با حقوق خودم خریدم ولی روم نمیشه به شوهرم چیزی بگم... فقط یه سنگ قیمتی دارم که دورشو طلا کردم اونو خیلی دوسش دارم اونو نمیزارم بفروشه... طلاهای دخترمم نمیزارم بفروشه
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
چه فایده کاش منم پیتزا میخوردم😂 هرچی تو مجردیم داشتم شوهرم ازم گرفت و نداد طلاهای مجردیم طلاهایی ...
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
اخی عزیزم ان شاء الله بیشتر و بهترشو برات میخره .مهم خوشبختیه . طلا هم ی جور سرمایست دیگه میخریم ک ی روزی بفروشیمش.
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من یکسالو نیم پیش ک عقد کردم ۱۰۰گرم خرید برام همسرم خواستم اضافه ش کنم م نشد ک نشد
عزیزم .. از همون لذت ببر . مبارکت باشه .
😘