2777
2789
عنوان

کسی میدونه جنسیت نی نی م چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
چطور ؟؟

نمیدونم از قیافش.شاید

اغلب حس هام در مورد جنسیت بچه خانوم های حامله درست از اب درمیاد.

مثلا چند سال پیش به یکی گفتم بچت پسره بعد اونم یه پسر میاری خخخخ حالا دوتا پسر داره.یجورایی ممنونانه همش نگام می کنه.خخخخخخخ

چند وقت پیشم یه خانومی واسه تعیین جنسیت تو سونو گرافی دیدم بهش گفتم بچت پسره .رفت تو اومد بیرون .گفت پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست خونگی بکن.مثل تست کلم بنفش یا جوش شیرین یا سوزن یا نمک یا حلقه

تست نمک ابری شد تست جوش شیرین کف کرد تست کلم ،قرمز روبه نارنجی و قهوه ای زد

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
نمیدونم از قیافش.شاید اغلب حس هام در مورد جنسیت بچه خانوم های حامله درست از اب درمیاد. مثلا چند سا ...

بنظرت من بچه بعدم چیه؟😣

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...