2777
2789
عنوان

کسی میدونه جنسیت نی نی م چیه

299 بازدید | 39 پست

سلام طبق برخی روش ها کسی جنسیت رو میتونه حدس بزنه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نمیشه الان گفت خیلی زوده

طبق همین روش رمزی و این چیزا گفتم شاید کسی بدونه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
من حسم میگ دختره

حستون میگه یا طبق محاسباتی چیزی؟

منم حسم میگه دختره 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
منم حسم میگه دختره 

چراااا واقعا؟ ناشکری نباشه اما یه دختر دوساله دارم همه ی وجودمه. دوست دارم‌ پسرداشتن رو هم تجربه کنم

ربطي نداره اصلا من سونو قلب دخترم و پسرم يه شكل بود، حتي ١ ميل هم فرق نداشتن ولي جنسيت متفاوت بود

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️