2777
2789
عنوان

بچم سقط شد😢😢😢

265 بازدید | 15 پست

همونی هستم که گفتم بچم 7هفته و 5روزه قلبش تشکیل نشده بعد 9روز دوباره دیروز رفتم سونو گفتن قلبش تشکیل نشده که هیچ رشد هم نکرده باشد فقط کنی امروز وقت دکتر داشتم دارو داد 1ساعت پیش سقط شد 😢😢😢😢😢

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شمالکه بینی داشتی؟

نه نداشتم فقط قلبش تشکیل نشد اگه لکه بینی داری نگران نباش من وقتی پسرم و باردار بودم خونریزی شدید داشتم خونریزی یا لکه باعث میشه بچه خوشگل بشه

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
نه نداشتم فقط قلبش تشکیل نشد اگه لکه بینی داری نگران نباش من وقتی پسرم و باردار بودم خونریزی شدید دا ...

یعنی هیچ علایمی نداشتی؟ویارداشتی؟نه لکه بینی ندارم ولی خیلی میترسم نگرانم اینقدرچیزای بدخوندم ترسوشدم😭😭😭😭

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
یعنی هیچ علایمی نداشتی؟ویارداشتی؟نه لکه بینی ندارم ولی خیلی میترسم نگرانم اینقدرچیزای بدخوندم ترسوشد ...

چرا علائم بارداری داشتم حالت تهوع شدید دل درد و کمر درد چند هفته ای؟؟

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
کاش واسه قلبش میرفتی سونو

رفته بودم بهداشت گفتن لازم نیس فقط ان تی برومنم که اولین بارداریمه تجربه ندارم گفتم باشه نرفتم دعاکن بچم سالم بیادبغلم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤