2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برام دعا میکنی عشقولی؟ ::))) 

ابجیم حامله اس .. پنج روز دیگع نی نی اش میاد میترسم از بیمارستان و کروتا 

براش دعا کنین لطفا🙏🏻💫💫♥️

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

حس و حال سالای قبلو نداره😔

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
برام دعا میکنی عشقولی؟ ::)))  ابجیم حامله اس .. پنج روز دیگع نی نی اش میاد میترسم از بیمارستان ...

چشم عزیزم حتما ❤️🙏

انشالله به سلامتی میره و با یه نینی خوشگل برمیگرده خونش ❤️😍😍

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
حس و حال سالای قبلو نداره😔

مسجد و حسینه رفتن یه حال و هوای دیگه بود 😔

دعا کنین خدا هرچه زودتر شر این ویروس رو کم کنه!

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
چشم عزیزم حتما ❤️🙏 انشالله به سلامتی میره و با یه نینی خوشگل برمیگرده خونش ❤️😍😍

قربونت 

برات صلوات فرستادم 

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹
مسجد و حسینه رفتن یه حال و هوای دیگه بود 😔 دعا کنین خدا هرچه زودتر شر این ویروس رو کم کنه!

😔

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792