*: نذار فکر کنه ک بچست مثلا هی نگو بهش کلیدات برداشتی...لباس گرم پوشیدی ..مدام تذکر نده بهش اینجوری فکر میکنه تو مادری و اون بچه...مردا خیییلی غرور دارن.یکبار ک تذکر دادی دیگه یادش نیار اونوقت یادمیگیره ک مستقل باشه و روی پای خودش وایسه
*: اگه حس کردی با دوستش راحتت تره یا بیشتر خوش و بش میکنه وقتی به تو میرسه دیگه حرفی نمیزنه این تقصیر خودته.چون غر میزنی ازت فراری میشه و معلومه ک سمت کسی میره ک از غر به دور باشه..باهاش شوخی کنه و حال و هواش عوض بشه.یکاری بکن بیشتر ب خودت کشش داشته باشه
*: هيچ وقت تو خانواده شوهرت از شوهرت بد نگو
وقتی هم ک یک نفر دیگ ازشوهرت انتقاد نابجا كرد تو نبايد فورا جبهه بگيري یا جوابگویی کنی فقط سرتو بنداز پایین و ساکت شوو یکمم تو صورتت اخم بیار
بااين حرکتت بهش ميفهمونی ک پاشو از حدش بیشتر گذاشته
*: باز اگر هم شوهرت جلوی خانوادت ازت بد گفت یا انتقاد کرد تو سکوت کن خودش میفهمه بد کاری کرده
*: هیچوقت شوهرتو با کس دیگ مقایسه نکن مثلا نگو فلانی رو ببین فلان چیز داره مگر اینکه شوهرت از اون سرتر باشه..اونوقت میتونی بگی خیلی افتخار میکنم تو فلان چیز داری و این خوشبختی منو میرسونه
*: درمورد همه چیییز حتی چیزای کوچک تشکر کن حتی ی دونه شکلات
*: راستی وقتی هم ک بی پوله ازش توقع نکن چیزی برات بگیره خودت ک دیگ حس میکنی چ وقتا هست..نذار غرورش خرد بشه.هرچیزی هم ک لازم داشتی بذار برا وقتی ک دستش پولیه
*: یک چیز دیگ هییچوقت برا رفتن جاهای معمولی مث خونه خواهرت نگو اجازه هست برم؟بذار اطلاع داشته باشه اما جای اینکه میگی اجازه هست برم مثلا خونه زهره؟بگو من امروز دارم میرم خونه زهره
*: اگ ی چیزی برات خرید حتی اگ پسندتم نبود وقتایی ک کنارته ازش استفاده کن بعدها وقتی ک رفتین بازار مثلا اگ اون چیزی ک گرفت رنگ ابی بود و تو دوست نداشتی الان وقتشه ک بگی من خیلی از رنگ صورتی خوشم میاد میخوام هرچی ک برداشتم صورتی باشه...یا مثلا بگی همیشه کفش هایی ک پاشنه شون زیاد بلند نیست دوست دارم این بهش میرسونه ک دفعه بعد هرچیز خواست برداره رنگ مورد علاقت یا سلیقتو برداره
*: وقتی داری درمورد ی چیزی حرف میزنی و میبینی ک ساکته نپری بهش سه راه داره:یا خسته ست یا فکرش درگیره یا داره با حوصله ب حرفات گوش میکنه اگه دیدی بعد این همه حرف زدن جوابی نداد یا واکنشی نشون نداد بحث رو کلا جمع کن سر فرصت ازش بپرس ک چطورشه