2777
2789
عنوان

فک میکنم صاحب کارم از مردهای بدکاره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 118 پست
کارم رو دوست دارم ولی بخاطر این عوضی فک کنم مجبورم  دارم از افسردگی میمیرم دیگه  اصلا حا ...

یبار که تو معازه با متلکاش دوباره اذیتت کرد محکم سرتو بالا ببر چشماتو درشت کن و بلند بگو حدو اندازه نگه دار آقا هر چقدر سکوت میکنم گستاخ تر نشو اینجا محل کاره

این آدم پوست کلفت رو باید اینجوری چزوند 

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدر میبینم حتی زن هس که عروس و داماد هم داره،،،ارزششون خریدنی هست با پول ولباس 

خیلی از این زمونه میترسم از اینده دخترم 

من هرچقدرم اونو خوب تربیت کنم ممکنه شریک زندگی ایندش بهش خیانت کنه و این الان خیلی رایج شده 

دلم خونه بخدا

نه عزیزم همون بیخیال میشم کارو دیگه حوصله شو ندارم

كار خوبى ميكنى 

خودتو بذار جاى شوهرت اگه قضيه برعكس بود و يه خانم اين رفتارو با شوهرتون مى كرد دوست داشتى چه عكس العملى داشته باشه؟

شما هم همون كارو كن

اميدوارم يه كار بهتر و پرسودتر نصيبتون بشه

استارتر عزیز،بخشی هایی از مطالب شما کمی برام عجیب بود ،اما در هر حال بابت حس دلسوزی که به همسر این اقا دارین بهتون تبریک میگم،وجدان شما بیداره

بعضی از اقایون از خانوم هایی که به سختی به دست میان خوششون میاد،احتمالا این اقا هم همینطوری باشه،اکیدا رفت و امدتون رو به این مغازه قطع کنید 

براتون ارزوی موفقیت دارم 

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@