2777
2789
عنوان

فک میکنم صاحب کارم از مردهای بدکاره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 118 پست
عزیزم اگر خیلی جدی،کارتون و محیط و فروشگاه عوض کنید. اگر واقعا مشکل دار باشه تازه بدهکارش هم میشین. ...

کارم رو دوست دارم ولی بخاطر این عوضی فک کنم مجبورم 

دارم از افسردگی میمیرم دیگه 

اصلا حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم

اتفاقا اون اولا همیشه باهم میرفتیم وقتی خیالمون از بابتش راحت شد دیگه شوهرم میگه خودت برو ادم خوبیه

عزیزم شما پیج رو میچرخونین بعد حساب کتابش چجوریه؟؟چند درصد به شما میرسه؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم عزیز خودت هم انگار بدت نیومده، مدام واسه قطع اینکار بهونه میاری ولی همین الان هشدار میدم یکدفعه دیدی خلوت گیرت اورد کارتو تموم کرد..حماقت نکن...تو این ایام بخاطر خدا خودتو بکش کنار..یا برو فروشگاههای دیگه، اونا هم کیفیت حتما دارن..فقط ارزون باکیفیت این فروشگاه نیست!!!!! زندگیتو از هم نپاشون

دقیقا،،،،انقدر دخترای خوشکل هستن که برای یه قرون حاضرن تن بدن،،،با اینکارشون اسم زنای دیگه هم بد میک ...

خاک برسرشون دیروز یکی از دوستام درباره یکی از دوستای مشترکمون بهم گفت ک شوعر و بچه هم داره ولی دوست پسرم داره وبخاطر اینکه براش لباس بخره بهش میده

اتفاقا اون اولا همیشه باهم میرفتیم وقتی خیالمون از بابتش راحت شد دیگه شوهرم میگه خودت برو ادم خوبیه

اگه نمى تونى از كارت دل بكنى و درامدت هم خوبه ميتونى يكى رو استخدام كنى اونو جاى خودت بفرستى لباسارو تحويل بگيره در مورد شمارتم به اون اقا بگيد به شوهرم واگذار كردم و از اين به بعد مشترك استفاده ميكنيم 

تنها راهى كه به ذهنم رسيد...

خاک برسرشون دیروز یکی از دوستام درباره یکی از دوستای مشترکمون بهم گفت ک شوعر و بچه هم داره ولی دوست ...

من انقدر میبینم حتی زن هس که عروس و داماد هم داره،،،ارزششون خریدنی هست با پول ولباس 

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم   

بدبخت شوهرت مثل اینکه خودش ادم خوبیه فکر میکنه همه مثل خودش خوبن 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خانم عزیز خودت هم انگار بدت نیومده، مدام واسه قطع اینکار بهونه میاری ولی همین الان هشدار میدم یکدفعه ...

عزیزم این چه حرفیه میزنی من هرچی هم ادم بدی باشم خدارو میشناسم اومدم اینجا ازتون بخوام تو این شبای عزیزم برام دعا کنید ک خدا بهترین راه رو بزاره جلوم