2777
2789
عنوان

فک میکنم صاحب کارم از مردهای بدکاره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو صدای خانومش اومد ک گفت سایز فلان؟ سرمو بالا اوردم ک دیدم اخماشو تو هم کرد و یه جور لوسی سرشو تکون داد که یعنی چرا امروز اینجوری هستی شونه بالا انداختم و کارتمو گرفتم طرفش که لباسی که واسه بچه دوستم برداشته بودم حساب کنه دیدم خیلی عمیق روی کارت رو نگاه کرد به اسم و فامیلم بعد. نگام کرد دوباره همون لبخند و چشمک حالم داشت بهم میخورد دستگاه پز. رو گرفت طرفم و گفت ببین یعتی چقد بهت تخفیف دادم سریع کارت رو گرفتم و لباسارو برداشتم زدم بیرون داشتم خفه میشدم تو اون محیط 

حالم خیلی بده دلم خیلی گرفتس از روزگار از ادمای متاهلی ک متعهد نیستند 

اره منم همین فکرو میکنم فک کنم باید یه بار بهش بگم اون کسی ک تو دنبالشی من نیستم لطفا اینکارارو نکن

نه وقتی حرفی نزده و تو تند باهاش برخورد کنی انکار میکنه و میگه میخوای خودتو بهم.بچسبونی و.هزارتا حرف دیگه همچین ادمی هزارتا فن بلده،،،بهش همون قضیه موبایل رو بگو و زیاد نرو.فروشگاه با بچت برو و.وقتی خیلی شلوغه که فمر نکنه از عمد رمان هایی که خلوته میری

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم   
شما رو نمى دونم ولى من اينجور مواقع ركم  سوپر ماركتى كه هميشه مى رفتم بعد هر جمله بهم ميگفت عز ...

این هنوز اونقد جسارت پیدا نکرده ک اینو بگه ولی من دارم ازش میترسم دیگه 

داره دور برمیداره

لابد زياد بهش اوكى دادن دور برداشته

دقیقا،،،،انقدر دخترای خوشکل هستن که برای یه قرون حاضرن تن بدن،،،با اینکارشون اسم زنای دیگه هم بد میکنن مث الان

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم