2777
2789
عنوان

فک میکنم صاحب کارم از مردهای بدکاره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 118 پست
اون شب همش دلگیر بودم و حالم از حرکاتش بد بود از این حرفش ک گفت میزاری فروشگاه خلوت میشه میای حالم ب ...

منم مثل توام وقتى اينجور چيزا پيش مياد تا چند روز حالم بد ميشه همش خودمو مقصر مى دونم ميگم نكنه من رفتارى كردم كه در مورد من بد فكر كردن 

ولى مرداى هيز به هيچكس رحم نميكنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداا

نشی گلم  

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

خیلی حالم بود حال و حوصله مشتری هارم نداشتم دیروز یه مشتری چندتا لباس میخواست و من ازش موجودی گرفتم و جواب میداد شب مشتری واریز کرد پولو و لی اون موقع فروشگاه تعطیل شده بود پس تو تلگرام براش گذاشتم عکس لباسارو گفتم اینارو بزارید کنار فردا باز کردید فروش نره میام میبرم 

نوشت لطفا فردا ساعت 12 بهم زنگ بزن 

گفتم چرا زنگ بزنم میام میبرم دیگه نوشت اره حضوری بیا اینجوری خوبه 

جواب ندادم و خوابیدم

خیلی حالم بود حال و حوصله مشتری هارم نداشتم دیروز یه مشتری چندتا لباس میخواست و من ازش موجودی گرفتم ...

خانمشون هم فروشندست؟

اگه اره ميتونى شماره اونو بگيري و باهاش در تماس باشي يا وقتى ميبينى اونجاست برى 

تا مردك هوا برش نداره

خانمشون هم فروشندست؟ اگه اره ميتونى شماره اونو بگيري و باهاش در تماس باشي يا وقتى ميبينى اونجاست بر ...

خانومشم فروشنده س ولی اصلا یه جوریه نه حرف میزنه با کسی نه حال و حوصله داره گوشی هم هیچوقت دستش ندیدم

امروز بیدار شدم ولی ازش متنفر بودم دلم نمیخواست برم سعی کردم خودمو به زشت ترین شکل ممکن دربیارم و اخمام تو هم کشیدم خیلی عبوس رفتم بیرون وارد فروشگاه ک شدم کنار رگالا بود خانومشم پشت میز به هردوشون سلام کردم تو مغازه هم کلی مشتری بود از کنارش ک رد شدم خیلی اروم گفت صبح بخیییییر جواب ندادم و خودمو مشغول برداشتن لباس. کردم رفتم گذاشتم رو میز ک خانومش فاکتور کنه بعد اون ب خانومش گفت برو از انبار فلان. لباس رو بیار اونم رفت این سریع پرید پشت میز سرم پایین بود ولی سنگینی نگاهشو احساس میکردم خیلی هم سنگین 

یهو صدای خانومش اومد

خانومشم فروشنده س ولی اصلا یه جوریه نه حرف میزنه با کسی نه حال و حوصله داره گوشی هم هیچوقت دستش ندید ...

شايد چشمكاى قايمكى شوهرشو ديده بيچاره

به شوهرت بگو من نمى تونم حضورى برم فروشگاه از اين به بعد اوشونو بفرست

اگر گفت چرا بگو خوشم نمياد طرفم مرد باشه و از اين حرفا ولى طورى نگو حساس بشه يكم حس غيرتشو قلقلك بده

شايد چشمكاى قايمكى شوهرشو ديده بيچاره به شوهرت بگو من نمى تونم حضورى برم فروشگاه از اين به بعد ا ...

نه خانومش با همه اینجوریه کلا مغروره ولی دوسش دارم خیلی هم قشنگه خاک بر سر شوهرش 

شوهرم نمیره اگرم اینجوری بگم میفهمه یه راهکار دیگه بهم بدین تورو خدا