2777
2789
عنوان

فک میکنم صاحب کارم از مردهای بدکاره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دختر خوب یازده شب باید بری مغازش 

من جای شما بودم دیگه باهاش کار نمیکردم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
 کردم عشقم

مرسی عزیزم😘😍💖💖

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

تارسیدم خونه به شوهرم گفتم ک طرف امار کار تورو میگرفت و گفت چرا اینقد خونس؟ شوهرمم چون خیلی خیلی بهش اعتماد داره اصلا سو برداشت نکرد و گفت اره بهش بگو کاغذ دیواری خواست ب خودم بگه گفتم خودت بگو من چیکار دارم

اون شب همش دلگیر بودم و حالم از حرکاتش بد بود از این حرفش ک گفت میزاری فروشگاه خلوت میشه میای حالم بد بود شایدم من زیادی سخت میگیرم نمیدونم ولی ب شدت حالم بد بود و از اینکه یه مرد ب خودش احازه داده بود تو صحبت کردن با من از چشمک استفاده کنه حالم از خودم داشت بهم میخورد دلم میخواست بیخیال همه چی شم و ب شوهرم بگم دیگه کار نمیکنم ولی مطمئنا ازم دلیل میخواست و اگ میگفتم شاید مساوی با مرگ اون مرد بود 

الان كه ميگى كارت گرفته مى تونى يه فروشگاه ديگه پيدا كنى وپيجتو بهش معرفى كنى 

بنظرم تا كار به جاهاى باريك كشيده نشده همكاريتو باهاشون قطع كن

حس يه زن هيچوقت بهش دروغ نميگه

اصلا هستین؟ یا برا خودم دارم تایپ میکنم

هستم عزیزم

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

وای استارتر یچی بهش بگو خفه شه تهدیدش کن حتما یا کارتو عوض کن 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
الان كه ميگى كارت گرفته مى تونى يه فروشگاه ديگه پيدا كنى وپيجتو بهش معرفى كنى  بنظرم تا كار به ...

نمیدونم بخدا حالم خیلی بده دلمم گرفته ولی اگه بخوام کار کنم این از, نظر کاری بهترین گزینس چون هم جنساش ارزونه هم با کیفیته