2777
2789
عنوان

فک میکنم صاحب کارم از مردهای بدکاره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لایک

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم بزار دیه

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

اصلا دلم نمیخواست دوباره هم ببینمش با این حال مجبوری رفتم وقتی رفتم ساعت 11 شب بود و فروشگاه خلوت شده بود یه مشتری داشت ک رفت و بعدش خودش تنها بود تا مشتری رفت گفت سلاااااام خوبی چه خبر؟ گفتم مرسی 

گفت خوش میگذره منم طبیعی گفتم مشتری داری میکنم دیگه. که یهو گفت اینستا دیگه؟ حال میکنیا

دلم میخواست بگم چ حالی مثلا چقد تو خرابه مغزت ولی سرم پایین بود منتظر بودم حساب کنه هی حرف میکشید وسط

گفت از اون بالا از پنجره نگا میکنی هروقت خلوت میشه فروشگاه بعد میای نه؟ هی هم میخندید گفتم نه مهمون دارم کار داشتم گفت سحر مهمون داری؟ چ جالب ما وقتی بچه بودیم با. پسر خاله ها میرفتیم خونه هم حالم داشت بد میشد دلم میخواست زود بیام خونه

کجا رفتی اسی  

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یکی منو لایک کنه  

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

قید کارتو بزن ک بعد سوتفاهم نشه

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

گفتم بی زحمت فاکتورشو بنویسید یهو گفت شوهرت چیکارس؟ گفتم همه فن حریفه هرکاری از دستش برمیاد گفت نه خب جدی شغل اصلیش چیه؟ گفتم بازاریه تو کار کاغذ دیواریه گفت پس اوضاعش خوبه؟ گفتم اره گفت پس چرا بیشتر مواقع خونس؟ داشتم از این همه زیر نظر بودنش عذاب میشدم گفتم خب بخاطر کرونا الان بازار یکم خوابیده روزی چندساعت میره دیگه 

گفت پس من کاغذ دیواری خواستم بیام ازش بگیرم گفتم اره حتما به خودشم بگین اینارم سریعتر فاکتور کنین کار دارم 

گفت از وقتی شماره تو دارم میبینی چقد خوبه بهت میگم چی موحوده گفتم نه دیروز یه مورد رو اشتباه گفتین یهو دیدم قهقه میزنه و میخنده چشمکم ک جز اجزای جدانشدنیه صورتش شده گفت واقعا؟ گفتم بله گفت تو رو خدا ببخش سرم خیلی شلوغه گفتم لطفا بیشتر دقت کنیدگفت اگه یه وقت دیر جواب تلگرام دادم خب بهم زنگ بزن، لباسارو برداشتم سریع زدم بیرون داشتم ازش میترسیدم