2789

بياين يه چيزي امروز شنيدم تعريف كنم براتون

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم به مامانم گفته بودن بچه پسره ولی یه دختر شدم😂😂😂

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

يكي امروز گفت براي خواهرش جشن تعيين جنسيت گرفتن و كلي مهموني بزرگ انگار قبلش به دكتر گفتن اصلا نمي خواييم بدونيم جنسيت و رو كاغذ بنويس

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

خواهرشوهرمنم موقع زایمان میگفت تو اتاقمون تزئین کرده بودن همل صورتی لباس همه دخترونه بچه دنیا اومده بود پسر بود میگفت انقد شوکه بودن همون لباساروتنش کردن😍

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

جالبه منم شنیده بودم واسه ی اشنا پیش اومده بود.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

اينام كاغذو بردن براشون بادكنك اينا ريخته توش كلي هم عاشق دختر بودن شاگرد مغازه اشتباه بادكنك ابي ميريزه

و اينا تا زمان زايمان متوجه نشده بودن خريد سيسمونيو ......خواستم بكم حواستون باشه حتما يكي چك كنه

به بچه ما هم تو سی و دو هفته گفتن دختره ولی من یکم کوچلو دلم پسر میخواد

ایشالا سلامت باشه فرقی نمیکنه

حالا خالم لباس و سیسمونی صورتی گرفت همونارو تنش کرد 😁

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

فقط برام سواله دكترش تو سونو هاي بعدي هيچي نگفته از جنسيت؟؟

خانم همسایه ماهم دوتا پسر داشت..سومی گفتن دختره اینقد اینا شوق کردن و خوشحال شدن

بعد وقتی دنیامیاد مامانم میره پیشش..میبینه پسرا ناراحتن..بهشون میگه خاله مگه خوشحال نشدین آجی تون دنیااومده..میگن خاله داداشه.آجی نیست...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤