2777
2789
عنوان

فضیلت و خواص سوره قدر

6340 بازدید | 5 پست

*🌸فضیلت و خواص سوره قدر🌸

*سوره قدر نود و هفتمین سوره قرآن کریم است که مکی  و4 آیه دارد.

از *امام باقر* علیه السلام روایت شده است: *هر کس سوره انا انزلناه... را با صدای بلند بخواند* مانند آن است که *شمشیر خود را در راه خداوند عزو جل کشیده است(جنگ می کند).

* و هر کس این سوره را آهسته قرائت نماید مانند آن است که *در راه خدا در خون خود آغشته شده است

*. و هر کس این سوره را ده بار بخواند *خداوند گناهان او را می زداید و محو می کند*. (1)

*«امام صادق* علیه السلام می فرمایند: *هر کس این سوره را در هر نماز واجب بخواند* او را صدا زننده ای از جانب خداوند صدا می زند که: *«ای بنده خدا! بخشید خداوند بر تو گناهان گذشته را، پس از سر بگیر عمل خود را.

*از *رسول خدا* صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده است: *هر که این سوره را بخواند* به او از ثواب کسی که ماه رمضان را *روزه گرفته است و شب قدر را شب زنده داری کرده است داده می شود.

*از *حضرت رضا* علیه السلام نقل شده است: *هر که نزد قبر برادر مؤمن خود از هر جانب که بگذارد دست خود را، هفت بار انا انزلناه فی ... را بخواند* از ترس ئ بیم بزرگ و ترس روز قیامت *در امان خواهد بود*.

*امیرمؤمنان* علیه السلام می فرمایند: *هر کس قرائت کند سوره «قل هوالله...» را و «انا انزلناه...» را* پیش از آنکه خورشید طلوع کند *رو نمی آورد و نمی رسد او را در آنروزگناهی، گرچه ابلیس و شیطان تلاش نماید.»* (2)

*امام کاظم* علیه السلام درباره قرائت این سوره در روز جمعه می فرماید: *برای خداوند در روز جمعه هزار نفحه رحمت است* که هر بنده ای به اندازه ای از این رحمت عطا می کند و *هر کس این سوره را بعد از ظهر جمعه صد بار قرائت نماید* خداوند همه آن هزار نفحه رحمت را به او خواهد داد.(3)

*امام صادق* علیه السلام فرمودند: *نوری که پیشاپیش مؤمنان در روز قیامت است نور سوره قدر است*.(4)

*امیرالمؤمنین* در کلامی زیبا فضایل این سوره را اینگونه تشریح کرده اند: *هر چیز میوه ای دارد و میوه قرآن سوره قدر است،* هر چیز گنجی دارد و *گنج قرآن سوره قدر است*، هر چیز یاریگری دارد و *یاری گر ضعیفان سوره قدر است،* و هرچیزراه آسانی دارد و *راه آسان برای درماندگان سوره قدر است* و هر چیز عصمتی دارد و *عصمت مؤمنان سوره قدر است* و هر چیز هدایتی دارد و *هدایت صالحان سوره قدر است،* هر چیز سروری دارد و *سرور قرآن سوره قدر است.* هر چیز زینتی دارد و *زینت قران سوره قدر است،* هر چیز خیمه ای دارد و *خیمه متعبّدان سوره قدر است* و هر چیز بشارتی دارد و *بشارت مردم سوره قدر است* و برای هر چیز حجتی است و *حجت بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم سوره قدر است* پس به آن ایمان بیاورید. (5)از وجود نورانی *امام باقرعلیه السلام

روایت شده است: 

*هر کس سوره قدر را هر شب صد بار تلاوت نماید پیش از آغاز صبح بهشت را خواهد دید*. (6)

هم چنین فرموده اند: *هر کس سوره قدر را در هنگام خواب و پس از بیداری قرائت کند اجر و ثواب آن لوح محفوظ را سرشار خواهد کرد*.(7)

در روایتی دیگر فرمودند: *هر کس این سوره را تلاوت نماید هفتاد صف از فرشتگان و هر یک هفتاد بار بر او درود و رحمت می فرستند* .(8)

و باز ایشان فرموده اند: *هر کس سوره قدر را در هنگام خوابیدن 11 بار بخواند خداوند نوری برایش می آفریند که گستردگی آن جهان هستی را در برمی گیرد که در هر درجه آن  هزار فرشته است. و ایشان تا صبح برای قاری این سوره طلب مغفرت می کنند*.(9)*🌸آثار و برکات سوره🌸**1) خروج از دین و بدهکاری**یکی از آثار سوره قدر تسریع در پرداخت بدهی هاست.**امام باقر* علیه السلام در جواب شخصی که که توان ادای قرض را نداشت فرمودند: *زیاد استغفار کن و سوره قدر را  فراوان بخوان*.(10)*امیرالمؤمنین* علیه علیه السلام می فرمایند: *بهترین رفیق آدمی* سوره قدر است که *به و سیله آن می تواند قرضش را ادا کند*.(11)*2) دوای دردها*در روایتی از *امام صادق* علیه السلام نقل شده است: *هر کس که دردی دارد کوزه ای نو بگیرد و در آن آب بریزد و این کار را خود به عهده گیرد سپس سوره قدر را به شیوه ترتیل سی بار بر آن آب بخواند . آنگاه از آن آب بنوشد و با ان وضو بگیرد و به وسیله آن سر و صورت خود را مسح کند و هر مقدار که از آب کم شد بر ان بیفزاید سه روز بر او نمی گذرد مگر اینکه به اذن خداوند درد او درمان می شود*.(12)*3) بینایی چشم*در روایتی از *امام صادق* علیه السلام آمده است: *هر کس سوره قدر را بر آب بخواند و از آن اب بنوشد خداوند نوری در چشمان او قرار می دهد*.(13)*4) آسان شدن زایمان*در روایت آمده است: *هرگاه زایمان زنی سخت شد در کنارش سوره قدر را زیاد قرائت کنید*.(14)*5) فرزند دار شدن*برخی از افراد از *داشتن فرزند یا جنسیت دلخواه محرومند.* *امام باقر* علیه السلام فرمودند: *هر وقت که زن وارد ماه نهم شد سوره قدر را

خدای مهربون شکرت😍

🌙 اعمـال شب قـدر شب نوزدهم مـاه رمضـان اولین شب از شب‌های قدر است و شب قدر همان شبی است که در تمـام سال شبۍ به خوبۍ و فضیلت آن نمۍ‌رسد در آن شب تقـدیـر امور سـال مۍ شود و ملائڪہ و روح به اذن پروردگـار بہ زمین نازل مۍ شوند و خدمـت امـام زمـان(عج) مشـرف مۍ شوند و هـر آنچہ بـراے هر ڪہ مقدر شده است بر امام زمــان(عج) عرضہ مۍ ڪنند و عمـل در آن بہتـر است از عمـل در هـزار مـاه.اعمـال شب قـدر بر دو نوع است: ❶اول در هـر سه شب انجـام مۍ‌شود❷ و دیگـری مخصـوص هـر شبۍ است.🔵‍ اول: مشتـرڪ شبهاے قــدر❶ غسل: بهتر است غسل شب قدر در هنگام غروب آفتاب انجام گيرد،كه نماز شام را با غسل بخواند.❷ دو رکعت نماز وارد شده است: كه‏ در هر ركعت پس از سوره«حمد»، هفت مرتبه«توحيد»خوانده، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد، 〖استغفر اللّه و اتوب اليه〗 در روايت نبوى است: كه از جاى برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد.❸ قرار دادن قرآن بر سر.❹ ده مرتبه ۱۴ معصوم راصدازدن❺ زیارت امام حسین علیه السلام است؛ در روايت آمده هنگامى كه شب قدر مےشود، منادى از آسمان هفتم از پشت عرش ندا سر می دهد كه خدا هركه را به زيارت مزار امام حسين عليه السّلام آمده آمرزيد.❻ احیا داشتن این شب‌ها: روايت شده هركه شب‏ قدر را احيا بدارد، گناهانش آمرزيده مےشود، هرچند به شماره ستارگان آسمان و سنگينى كوهها و پيمانه درياها باشد.❼ صد رکعت نماز❽ خواندن جوشن کبیر🌻‍ مخصوص شب ۱۹ رمضـان🌻‍۱- صد مرتبه "اَستَغفُرِاللهَ رَبی وَ اَتوبُ اِلَیه".۲- صد مرتبه " اَللّهُمَّ العَن قَتَلَةَ اَمیرَالمومنینَ".۳- دعای "یا ذَالَّذی کانَ..." خوانده شود .۴- دعای " اَللّهَمَّ اجعَل فیما تَقضی وَ..." خوانده شود.التــــــماس دعــــــــــا 🙏🏻

خدای مهربون شکرت😍

جملاتی زیبا ازحضرت علی علیه السلام

1.مردم را با لقب صدا نکنید.

2.روزانه از خدا معذرت خواهی کنید.

3.خدا را همیشه ناظر خود ببینید.

4.لذت گناه را فانی و رنج آن را طولانی بدانید.

5.بدون تحقیق قضاوت نکنید.

6.اجازه ندهید نزد شما از کسی غیبت شود.

7.صدقه دهید،چشم به جیب مردم ندوزید.

8.شجاع باشید،مرگ یکبار به سراغتان می آید.

9.سعی کنید بعد از خود،نام نیک بجای بگذارید.

10.دین را زیاد سخت نگیرید.

11.با علما و دانشمندان با عمل ارتباط برقرار کنید.

12.انتقادپذیر باشید.

13.مکار و حیله گر نباشید.

14.حامی مستضعفان باشید.

15.اگر میدانید کسی به شما وام نمیدهد،از او تقاضا نکنید.

16.نیکوکار بمیرید.

17.خود را نماینده خدا در امر دین بدانید.

18.فحّاش و بذله گو نباشید.

19.بیشتر از طاقت خود عبادت نکنید.

20.رحم دل باشید.

21.با قرآن آشنا شوید.

22.تا میتوانید بدنبال حل گره مردم باشید.

23.گریه نکردن از سختی دل است.

24.سختی دل از گناه زیاد است.

25.گناه زیاد از آرزوهای زیاد است.

26.آرزوی زیاد از فراموشی مرگ است.

27.فراموشی مرگ از محبت به مال دنیاست.

28.محبت به مال دنیا سرآغاز همه خطاهاست( نهج البلاغه) 

از امام علی (ع)پرسیدند واجب و واجبتر چیست؟نزدیك و نزدیكتر كدامند؟ عجیب و عجیبتر چیست؟ سخت و سخت تر چیست؟ فرمود : واجب اطاعت از الله و واجبتر از آن ترك گناه است. نزدیك قیامت و نزدیكتر از آن مرگ است. عجیب دنیا وعجیبتر ازآن محبت دنیاست. سخت قبر است وسخت تر از آن دست خالی رفتن به قبر است.

خدای مهربون شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.تاپیکش ترکیده.یا‌مرده اسکلمون کرده یا یک دختره خراب که توروی باباش وایساده رفته با مردی‌که‌پسر۴ ساله خوابیده.تازه عشوه خرکیم رفته.می گفت جلوش ارایش کردم باهاش قهر بودم اومد دراز کشید روتخت به منم گفت بیا وازین چرتو پرتا.جالبه فهمیده‌متاهله بازم ادامه‌داده.زنیکه خراب.با دوستش و دوست پسر دوسش واین اقا(که این اقا دوست دوست پسر دوستشه)۴تایی رفتن خونه‌مجردی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره.تاپیکش ترکیده.یا‌مرده اسکلمون کرده یا یک دختره خراب که توروی باباش وایساده رفته با مردی‌که‌پسر۴ ...

نمیدونم یبار گفت در حال جداییم یبار گفت یک ماهه جداشدم.نمیدونم.ادم دروغ کم حافظست

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ