2777
2789
عنوان

روحیه قوی

139 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.میشه لطفا راهنمایی کنین.چیکارکنم روحیم قوی بشه.افکارمنفیم کم بشه.لطفا راهنماییم کنین دوستان.همش هرجاییم درد میکنه به یه اتفاق بد نسبت میدم.نمیخوام اینجوری باشم.ممنون میشم کمکم کنین دوستان

کتاب اثر مرکب و بخونین

موضوعش روانشناسیه

بهتون یاد میده قدم ب قدم چکار کنین،ساده حرف زده رویایی نیست

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد بر م.فقط از دارو روان نگرانم بهم بده.دوستم استفاده کرده میگفت همش خواب اوره

مرحله اول دارو نمیده ک😂😂😂😂 من مثه تو فکر میکردم ولی ن اینجوری نیس 

بعدش مشاور و روانشناس حق دارو دادن ندارن 

اون روانپزشکه تو هم ک پیش روانپزشک نمیری 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
جدا.چه خوب.شما رفتین ازش نتیجه گرفتین؟؟

من دلم نمیخاد حالم خوب بشه😊

برای همین نمیرم 

ولی قبلن ها ک رفته بودم بهم اینجوری گفتن پیش ی مشاور حرفه ایی برو قطعا نتیجه میگیری

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
جدا؟یعنی موضوع روحیه منم شامل میشه؟

همچیز تو زندگیتون یه انعکاس از روحتونه...خیلی ها از درون مثل سیب کرم خوردن!!!خجالت نداره،آفرین که پی چاره هستین

متاسفانه من هم دارو درمانی کردم برای ۲ سال ولی حرف این کتاب و اجرا کردنش باعث شد یه حرکتی در زندگیم بکنم...

انشالله شما هم موفق شین

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

همچیز تو زندگیتون یه انعکاس از روحتونه...خیلی ها از درون مثل سیب کرم خوردن!!!خجالت نداره،آفرین که پی ...

چه خوب.انشاءالله.یعنی خیلی بیشتر از دارو برای شما نتیجه بخش بوده؟الان روحیتون خوب شده ؟