من یه چند ماهه که پودر ماالجبن افتیمون (همون آب پنیر🧀 ) ولی نه از این آب پنیر که توی قوطی های پنیر باقی میمونه ها🛑خریده بودم چون توی همین نی نی سایت و نت خیلی ازش خونده بودم که پوست و شاداب میکنه جوشو از بین میبره وسواس و افسردگی رو درمان میکنه روده و کبد رو پاکسازی میکنه ولی دیدم که خیلی می گفتن بد مزه است و بد بو در حدی که همون موقع که می خورن بالا میارن و بعدش هم یبوست میگیرن((گلاب🌺+💦) تو روی نی نی سایت های عزیز😉) همین شد که من قیدشو زدم بعد پنج ماه به خودم گفتم حداقل بزار برم بوش کنم شاید اونقدرم بد نبود دیدم اکیه بعد یه ذره هم چشیدم به به 😜 دقیقا مزه پفک هایی که پنیر اضافه دارن و پاپ کورن پنیری میداد خیلی خوشمزه است حتی به نظرم میشه به عنوان ادویه توی پنیر پیتزا خود پیتزا ،ذرت بوداده خونگی و خیلی چیزای دیگه استفاده کرد خلاصه اگه مثل من از این خوشمزه دوست داشتنی ترسیدین امتحانش کنین. این بود تجربه من💚💚
پ ن:۱ مال من آماده است و خونگی نیست فکر میکنم خونگی بد مزه شه اما میگن پر خاصیت تره
۲ روش نوشته پودر آب پنیر و من نگفتم که پودر پنیر برای اسنک میخوام
۳ واقعا نمیدونم چرا اینقدر مال بعضیها بدمزه بوده در صورتی وقتی میخوام بخورم دقیقا یاد صحنه ای میفتم که آدم دستاش پفکی شده بعد منتظره کسی نبینتش و ترتیبشو میده😁