2777
2789

من یه چند ماهه که پودر ماالجبن افتیمون (همون آب پنیر🧀 ) ولی نه از این آب پنیر که توی قوطی های پنیر باقی میمونه ها🛑خریده بودم چون توی همین نی نی سایت  و نت خیلی ازش خونده بودم که پوست و شاداب میکنه جوشو از بین میبره وسواس و افسردگی رو درمان میکنه روده و کبد رو پاکسازی میکنه ولی دیدم که خیلی می گفتن بد  مزه است و بد بو در حدی که همون موقع که می خورن بالا میارن و بعدش هم یبوست میگیرن((گلاب🌺+💦) تو  روی نی نی سایت های عزیز😉) همین شد که من قیدشو زدم بعد پنج ماه به خودم گفتم حداقل بزار برم بوش کنم شاید اونقدرم بد نبود دیدم اکیه بعد یه ذره هم چشیدم به به 😜 دقیقا مزه پفک هایی که پنیر اضافه دارن و پاپ کورن پنیری میداد خیلی  خوشمزه است  حتی به نظرم میشه به عنوان ادویه توی پنیر پیتزا خود پیتزا ،ذرت بوداده خونگی و خیلی چیزای دیگه استفاده کرد خلاصه اگه مثل من از این خوشمزه دوست داشتنی ترسیدین امتحانش کنین. این بود تجربه من💚💚

پ ن:۱ مال من آماده است و خونگی نیست فکر میکنم خونگی بد مزه شه اما میگن پر خاصیت تره

۲ روش نوشته پودر آب پنیر و من نگفتم که پودر پنیر برای اسنک میخوام

۳ واقعا نمیدونم چرا اینقدر مال بعضیها بدمزه بوده در صورتی وقتی میخوام بخورم دقیقا یاد صحنه ای میفتم که آدم دستاش پفکی شده بعد منتظره کسی نبینتش و ترتیبشو میده😁

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه ای هم دیدی؟ 

امروز رفتم سراغش خودم که دورشو انجام ندادم از ترس ولی حتما می خورم خیلی خیلی تعریف میکنن ازش

آب پنیر‌ رو چه‌ جوری پودر میکنن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
آب پنیر‌ رو چه‌ جوری پودر میکنن

طرز تهیه تو نت هست ولی من اینطوری بیشتر حال میکنم. مثل این که شیر رو با سرکه میبرن💚

اسی از کجا گرفتی بریم چه بگوییم😀 من چرا نَوَفَهمَم

من از این عطاری خراسانی اینترنتی خریدم . باید بگی پودر آب پنیر یا ماالجبن افتیمون میخوام جفت یکیه🌺