2777
2789
عنوان

سومین تجربه فرزند آوری

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
رفتم بهداشت، میگه لوازم پیشگیری نمیدیم زیر ۳۵ سالی باید بچه بیاری!!! گفتم حتما

شمام میگفتین حالا قطره مولتی و آهن و شیرخشک سوبسید دار و واکسن با کیفیت اینایی که آوردیم رو کامل تامین کنید تا بعد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
با احترام  میگم من عاشق بچه اوردنم ولی دوتا الان یکی دارم الحمدالله بعدی هم میخام بیارم ولی تا ...

وا عزیزم بچه اگه جنم داشته باشه خودش ایندشو می‌سازه وبزرگ ترین لطف والدین اینه که هیچی برای تحصلیشون کم نزارن تا خودشون ایند شونو بسازن

خدایاشکرت ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم اره تند حرف حرف میزنن به دل نگیر  نظرشونو با لحن تندی میگن و فکر میکنی توهین میکنن به دل نگیر عزیزم تو تاپیکتو زدی و حال خیلیارو خوب کردی پس بیخیال حرفا عزیزم☺☺☺

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
خواهش میکنم عزیزم اره تند حرف حرف میزنن به دل نگیر  نظرشونو با لحن تندی میگن و فکر میکنی توهین ...

ممنون گلم واقعا خیلی ناراحت شدم از این همه نظرات بد که همش قضاوت بود

با افتخارشمالیم
وا عزیزم بچه اگه جنم داشته باشه خودش ایندشو می‌سازه وبزرگ ترین لطف والدین اینه که هیچی برای تحصلیشون ...

درسته ولی همین دختر جهاز نمیخاد یا همین پسر خونه جهنم یه عروسی نباید بگیره نکنه اون دختر باید انقدر کار کنه تا حساب بانکیش برسه بتونه ۴ تا تیکه چیز بخره بعدش به فکر خاستگار بیفته این میشا جنم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
ممنون گلم واقعا خیلی ناراحت شدم از این همه نظرات بد که همش قضاوت بود

ناراحتیتو بزار کنار اگه هرکی هرچی گفت به کلاه بگیری که دیگه هیچیییی عصاب برات نمیمونه بزن به بیخیالی شمالیم که هستیییی الان امضاتو دیدم دقت نکرده بودم منم شمالیم گیلانی هستی؟🤗🤗🤗

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....