2777
2789
عنوان

سومین تجربه فرزند آوری

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
اینا شعاره اصلا هم این طور نیست ک سطح توقعاتشون کمتر از تک فرزند ها باشه به هر قیمتی مردم رو بدبخت ...

نظرتون قابل احترامه 

ولی بهتر بود جور دیگه ای بیان کنید 

با افتخارشمالیم
شماالعان چندتا بچه داری؟ولی خرج اقتصادیشون از همه بدتر کمر شکنه امروز رفتم برادخترم خرید از بچه آورد ...

معلوم نیس چندتا بچه دارن و چند سالشه.نوشته ۱۵ سال اما تو همه تاپیکاش دغدغه اش ترویچ چند فرزندی و فرزند آوری که خیلی جالبه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا یکی دارم دوس دارم سه چهار تا بچه داشته باشم ولی باوجود سزارین فکر نکنم بیشتراز دوتا بتونم بیارم

انشاءالله که میشه توکلتون به خدا باشه

با افتخارشمالیم
معلوم نیس چندتا بچه دارن و چند سالشه.نوشته ۱۵ سال اما تو همه تاپیکاش دغدغه اش ترویچ چند فرزندی و فرز ...

اینها فقط بلدن شعار بدن

وگرنه عمرا خودشون ریر بار برن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نظرتون قابل احترامه  ولی بهتر بود جور دیگه ای بیان کنید

همین بیانم بهترینه

وااا یه سری نمیدونن الکی اینارو میگید فک میکنن راسته

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اینا شعاره اصلا هم این طور نیست ک سطح توقعاتشون کمتر از تک فرزند ها باشه به هر قیمتی مردم رو بدبخت ...

فقط اون مورد که گفته بچه ها رو میتونی تحریک کنی و به خواسته ات در مقابل همسرت برسی.این مدل بچه تربیت کردن نوبره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
فقط اون مورد که گفته بچه ها رو میتونی تحریک کنی و به خواسته ات در مقابل همسرت برسی.این مدل بچه تربیت ...

مسخره س 

همه ش توجیه

فقط میگن بزایید

بقیه شم یه جورایی ماس مالی میکنن دیگه. مجبورن اینا رو بگن

با احترام  میگم من عاشق بچه اوردنم ولی دوتا الان یکی دارم الحمدالله بعدی هم میخام بیارم ولی تا لااقل یه ملکی چیزی برای این اولیا کنار نزاشتم و خیالم راحت نشد اونیکیو نمیارم ب شوهرم میگم اومدیو منو و تو افتادیمو و مردیم همین فردا درست کس و کار داریم جمعشون گنند ولی کی میاد یه پشتوانه به بچه ام بده ایک بچه تن منو تو گور نمیلرزونه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
اینها فقط بلدن شعار بدن وگرنه عمرا خودشون ریر بار برن

خیلی حرفاس برا گفتن که متاسفانه اینجا جاش نیس

خیلی حرفاس برا گفتن که متاسفانه اینجا جاش نیس

رفتم بهداشت، میگه لوازم پیشگیری نمیدیم زیر ۳۵ سالی باید بچه بیاری!!! گفتم حتما

مسخره س  همه ش توجیه فقط میگن بزایید بقیه شم یه جورایی ماس مالی میکنن دیگه. مجبورن اینا رو ب ...

فقط اونجا که میگه وقتی یکی میره مسافرت زیارتی اسباب بازی میاره برا هر کدومشون.والا اونی که مردمو خر فرض کرده خودش......

من دیگه میرم ازین تاپیک کذایی 

فقط اونجا که میگه وقتی یکی میره مسافرت زیارتی اسباب بازی میاره برا هر کدومشون.والا اونی که مردمو خر ...

کسی شما رو دعوت نکرده بود بسلامت

با افتخارشمالیم