2777
2789
عنوان

تجربه دوست عزیزم از فرزندآوری

2544 بازدید | 51 پست

این مطلب و بخاطر تاپیک قبلی که مورد استقبال قرار گرفت براتون گذاشتم تجربه دوست عزیزم که خودشون نوشتن ولی عضو نی نی سایت نیستن خیلی قشنگ و خوندنیه 

ارسال شده از سروش+:

#تجربه_من ۲۹۷

#فرزندپروری 

من  خانمی هستم که ۵ فرزند دارم و فرزند ششم تو راهه  خواستم بگم وقتی یک یا دوتا بچه داری همش مجبوری تا بزرگ بشه، مواظبش باشی و چون مرکز توجه هست، همیشه کارهاشو خودت انجام میدی، من خودم حاصل همون تبلیغات "فرزند کمتر ..." هستم اما در چندفرزندی شرایط این طور نیست. 

همیشه به من میگن تو خیلی بدبختی، همیشه باید مثل کوزت کار کنی، من میگم نه چون بچه‌ها کارهاشونو خودشون انجام میدن، من حتی دست به کشوی لباس های دختر ۵ سالم نمیزنم خودش مرتب میکنه تازه اونا کارهای من رو هم انجام میدن... 

الان که فهمیدن دوباره قرار یه نی نی بیاد تو جمعشون، علاوه بر خوشحالی زیاد، من تو خونه فقط غذا درست میکنم. خودشون ظرف میشورن، خودشون جارو میکنند، تمام کارها با خودشونه 

البته این رو هم بگم من یک برنامه ای از کارهای خونه براشون نوشتم که چه کسی چه کاری بکنه البته به اندازه توانشون، با خودم گفتم من که می خوام پول تو جیبی بهشون بدم چرا از این حربه استفاده نکنم البته خودشونم خیلی استقبال کردن... 

شاید بگید که شرطی میشن دیدم این طور نیست، چون کاری بهشون محول میشه که خودشون انتخاب کردند که انجامش بدن. آخر هفته محاسبه میشه که چه کسی چه مقدار پول باید دریافت کنه به خاطر این گفتم محاسبه چون هر کدومشون کار اشتباهی انجام بده مثلا یکی را بزنه یا کاری که انتخاب کرده انجام نده، نمره منفی میگیره و از پولش کم میشه. این برنامه من برای کارهای بچه‌هاس که هم خودشون یاد میگیرن که چطوری اون کارو انجام بدن. (این رو هم بگم که ما در مشهد زندگی می کنیم و درآمد همسرم در بهترین شرایط بین ۲/۵ میلیون تا ۳ میلیون هستش، همسرم معتقده ما سر سفره این بچه ها نشستیم نه اونا سر سفره ما) 

بعضی ها میگن ای بابا میرن خونه خودشون یاد میگیرن چرا الان انقدر اذیت شون کنیم. من خودم تا زمانی که ازدواج نکرده بودم، هیچ کاری بلد نبودم و یک سال اول زندگیم خیلی اذیت شدم  تا کارها رو یاد بگیرم و اون موقع با خودم تصمیم گرفتم که به بچه‌هام کارهای توی خونه را از همون بچگی یاد بدم. الان پسر ۱۳ سالم غذا هم بلده درست کنه گاهی وقتها که بیرونم بهش میگم من دیرتر میام مثلا کتلت درست کن، اون هم چون دوست داره برامون درست می کنه... 

اگه شما بخواین میشه بچه‌ها رو طوری بار آورد که برای آینده خودشون بهتر باشن فقط باید کمی از دلسوزی های بی مورد مادرانه مون کم کنیم. 

توهین =گزارش 

با افتخارشمالیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت عزیزم خانمایی مثل شما ۱۰۰۰بچه هم بیارین خوبه ولی بعضی دیگه یدونه هم زیاده که بیارنو درست تربیت نکن تحویل دیگران بدن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بابا ولمون کن الن موندیم تو خونه گرفتن با ۲ تومن اجاره باز یه زیر زمینی کثیف ۵۰ متری گیر میاد اونوقت ۵ ۶ تا بچه بیارم که چی بشه تو این خراب شده در ضمن ایشون صاهرن بچه اورده برا کار کردن اصلا درست نیست طرز فکرش یکی دوتا  تا سه هم راضیم ولی ۴ تا بچه خدایی خیلی زیاده 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
چطوری تونستن اینهمه بچه؟  خدا ببخشه بهشون و خدا نگهدارشون باشه ولی من خودم سر اینکه بچه دوم رو ...

با برنامه ریزی هر کاری قابل انجامه گلم

با افتخارشمالیم

یکی از فامیلای ما دوتا بچه شیر به شیر داشت که حدود ده سالگی ،دوتا بچه شیر به شیر دیگه هم آورد .بزرگترارو هر کدوم مسئول یکی از کوچیکا کرده بودن .هم اونا احساس بزرگی میکردن هم کار مادر خیلی کم شده بود.کلا به همشون خوش گذشت .بچه ها هم با تربیت و خوب بودن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.