2777
2789
عنوان

تجربه دوست عزیزم از فرزندآوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 51 پست
بابا ولمون کن الن موندیم تو خونه گرفتن با ۲ تومن اجاره باز یه زیر زمینی کثیف ۵۰ متری گیر میاد اونوقت ...

نظر شما قابل احترامه ولی بهتر بود جور دیگه ای بیان کنید 

با افتخارشمالیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشت کاملا صحیح ودرسته چون بچه های شما بزرگ که بشن ادمای مسئولیت پذیری خواهند بود واین خیلی عالیه

چون امروزه بعضی از مامانا بچه هارو لوس و وابسته بار میارن!بچه باید استقلال داشته باشه اخه تاکی مادر کار های بچه رو انجام بده؟😀☺

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
الحمدلله 

اینکه هرکس اهل جایی هست هیچگونه افتخاری نداره چون نژاد و محل تولد کاملا غیر ارادی هست و از بدو تولد باانسان هست پس اینکه نوشتین با افتخاااااارررر شمالیم کاملا بی معنیه

ببخشید ربطی به تاپیکتون نداشت ولی نتونستم چیزی نگم

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
روشت کاملا صحیح ودرسته چون بچه های شما بزرگ که بشن ادمای مسئولیت پذیری خواهند بود واین خیلی عالیه چ ...

ولی این خانم به بچه باج میده این کاملا اشتباه هستش 

منم خواهر زاده 11 سالمه از خواهر 6 سالشه مراقبت میکنه از وقتی خواهرش دو سالش بود ولی باج نمیگیره 

یکی از فامیلای ما دوتا بچه شیر به شیر داشت که حدود ده سالگی ،دوتا بچه شیر به شیر دیگه هم آورد .بزرگت ...

اگر پدر و مادر بلد باشن بچه ها رو خوب تربیت کنن خیلی خوبه ولی متاسفانه همه بلد نیستن. من خودم بزرگترین دغدغه ام اینه که بتونم از پس تربیت بچه ام بر بیام. اگر در خودم ببینم دوست دارم ۳ تا بیارم

اینکه هرکس اهل جایی هست هیچگونه افتخاری نداره چون نژاد و محل تولد کاملا غیر ارادی هست و از بدو تولد ...

حرف شما درست ولی فکر نمیکنم امضا هرکسی به کس دیگه ای ربط داشته باشه 

با افتخارشمالیم