2777
2789

بچه ها ما آدما خیلی بدیم(اول از همه خودمو میگم)

خدا چقدر بهم خوبی کرده ولی من حتی واسه یه نماز 5 دقیقه ای که اون هم برای خودمه هم دست دست میکنم.

چقدر گناه کردم که پوشونده      یا ستار العیوب

چقدر بد بودم

ولی هربار بهم گفته برگرد بازم میبخشمت

صد بار اگر توبه شکستی باز آ

امشب برام خیلی دعا کنید

و بهم بگید که چه برنامه ای دارید برای امشب؟

ممنون

حدیث قدسی...:

عاشقانه تر از این مگه داریم؟؟؟  

(حدیث قدسی حدیثیه که خود خدا گفته و با واسطه به دست ما رسیده...)

(یعنی اینا حرفای خداست باعشق بخون...)

من طلبنی وجدنی

هر کسی که مرا طلب کند ، مرا پیدا می کند  

و من وجدنی عرفنی

و هر کسی که مرا پیدا کند مرا میشناسد  

و من عَرَفَنی اَحَّبَنی

و هر کسی که مراشناخت مرا دوست می دارد  

و من احبنی عشقنی

و هر کسی که مرا دوست داشت عاشقم میشود  

و من عشقنی عَشَقْــتُــهُ

و هر کسی که عاشقم بشود من عاشقش بوده ام  

و من عشقته قـَـتـَـلتـَهُ

و هر کسی که من عاشقش باشم اورا می کشم  

فمن قتلته فـَـعـَـلـَـیَّ دیــ‍‍ة ُ

و هر کسی که من اورا بکشم خون بهایش گردن من است  

فمن عـَــلـَـیَّ دیـَـة

و هر کس که خون بهایش گردنم باشد...

فـَاَنـا دیــَة 

خود من خون بهایش خواهم بود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز حضرت امیر و زیارت هفدهم حضرت علی به نظرم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نماز صدرکعتی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دعاومناجات..خواندن جوشن کبیر..قرآن ب سرمیذاریم..

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یکی به من بگه نخ گره میزدیم میذاشتیم لای قران چطوری بود؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

هرسال ماه رمضون و شب قدر میاد و میگذره فکر میکنید قراره چه اتفاقی بیوفته تا ما خودمون فکرنکنیم و با خودمون خلوت نکنیم..دراین شب ها چقدر خوبه کمی با خودمون خلوت کنیم و فکر کنیم و نتیجشو توی رفتارمون نشون بدیم این خودش یعنی عبادت..

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

والا عسلی من فقط میدونم خوبه که تو این شب وضو داشته باشی و معطر و خوشبو باشی♡

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

مندعای جوشن کبیر رو روی اب یا قند یا خرما میخونم بعد تو غذا استفاده میکنم.

دعای مجیر میخونم.صلوات.قران بسرم که دیگه معمولشه

دعای دیگم اگه بتونم میخونم مثه یستشیر یا مشلول

من همین یه دونه ام!