2777
2789
عنوان

تفاوت تاریخ زایمان

4874 بازدید | 13 پست

سلام خانوما تاریخ زایمان طبیعی با سزارین چند روز فرق داره مثلا به من ۲۴ شهریور تاریخ داده واسه سزارین میشه چه تاریخی بعد اگه بخوام واسم ۵ شهریور تاریخ بده که با پسر اولم یکی بشه تولدشون میشه یا نه ضرر داره بچه نارس هست هنوز یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین مرسی 

میشه اصولا یه هفته زودتر سزارین میکنن بستگی ب بچه داره 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به سلامتی و راحت زایمان کنی عزیزم 

مرسی عزیزم همچنین...ب دکترت بگو ببین تا چ تاریخی میتونه جلو بیارتش...فک کنم سونوی اخر کمک کننده باشه

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
مرسی عزیزم همچنین...ب دکترت بگو ببین تا چ تاریخی میتونه جلو بیارتش...فک کنم سونوی اخر کمک کننده باشه

فدات  ممنون آره باید باهاش صحبت کنم فقط میخواستم ببینم چند روز تفاوت داره طبیعی با سزارین 

خیلی ضررداره چون معمولا تاریخ سزارین رو سن ۳۸ هفته جنین میزنن. حالا اگه دو هفته زودتر بخوای به دنیا بیاد میشه ۳۶ هفته که نارسه.در ضمن هیچ دکتری هم قبول نمیکنه با جون و سلامت بچه بازی کنه برا یه تاریخ

منم ۴۰ هفته و دو روزم. امروز سالگرد عقدمه. دوست داشتم امروز به دنیا بیاد. دکتر هم گفت بیا بستری شو. قبول نکردم گفتم بذار خودش به دنیا بیاد. البته از ترس کرونا

خیلی ضررداره چون معمولا تاریخ سزارین رو سن ۳۸ هفته جنین میزنن. حالا اگه دو هفته زودتر بخوای به دنیا ...

خودمم نمیخوام اگه ضرر داره ریسک کنم گفتم اگه خطری نداره انجام بدم خیلی مواظب باش عزیزم هفتت بالاس مدام حرکاتشو چک کن انشاالله صحیح و سالم بیاد بعلت سالگردتونم مبااارک خوشبخت باشید

خودمم نمیخوام اگه ضرر داره ریسک کنم گفتم اگه خطری نداره انجام بدم خیلی مواظب باش عزیزم هفتت بالاس مد ...

خودمم خیلی نگرانم مدام چک میکنم. فدات عزیزم خیلی ممنون. سلامت باشی. ان شاء الله شما هم نی نی تون سالم و سلامت بیاد بغلت و بارداری راحتی داشته باشی

خیلی ضررداره چون معمولا تاریخ سزارین رو سن ۳۸ هفته جنین میزنن. حالا اگه دو هفته زودتر بخوای به دنیا ...

سلام مامان مهربون 

یعنی برای سزارین دو‌روش داره؛

۱-اینکه دردت بیاد بری بیمارستان سزارین بشی 

۲-دکتر طبق تاریخ برنامه ریزی شده سزارین انجام بده؟!

اخه از دکترم خواستم سزارین بشم کفت هر وقت دردت اومد برو بیمارستان (نمیخوام درد بکشم بعد برم سزارین بشم ، مدنظرم یکراست مراحل سزارین انجام بشه)