2777
2789

سلام دوستان. من از اول بارداریم دچار شقاق شدم و بعد از 5 ماه انگار دچار هموروئید هم شدم...

میخوام بدونم کسی بوده با وجود این مشکلات طبیعی زایمان کرده باشه؟ بعد از زایمان خیلی بدتر نشده؟؟؟

اگر قراره بعد زایمان طبیعی پدرم در بیاد کلا برم دنبال سزارین....

فک کنم  اگه حاد باشه طبیعی انجام نمیدن 

منم یه کوچولو هموروئید داشتم ولی از دستشویی فرنگی استفاده کردم‌خوب شدم 

قراره زایمانم طبیعی باشه 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم  اگه حاد باشه طبیعی انجام نمیدن  منم یه کوچولو هموروئید داشتم ولی از دستشویی فرنگی ...

پرنیان جون ممنون بابت پاسخت

دکترم یه جوری برخورد میکنه انگار اصلا چیز مهمی نیست...ولی من خیلی درد میکشم و واقعا دلم نمیخواد بعد از زایمان طبیعی بیافتم دنبال جراحی اون

توی اینترنتم نوشته شقاق و هموروئید مانعی برای زایمان طبیعی نیست ولی هرکس رو که تجربشو داره چک میکنم بعدش داغون شده

پرنیان جون ممنون بابت پاسخت دکترم یه جوری برخورد میکنه انگار اصلا چیز مهمی نیست...ولی من خیلی درد م ...

تغذیتو مراقب باش که یبوست نداشته باشی

و  ببخشید راحت میگم دسشویی فرنگی استفاده کن وقتی میخوای دسشویی بزرگ‌کنی

خودش خوب میشه خود به خود

تغذیتو مراقب باش که یبوست نداشته باشی و  ببخشید راحت میگم دسشویی فرنگی استفاده کن وقتی میخوای ...

خیلی خیلی رعایت میکنم. 

درنهایت مجبور شدم ملین بخورم چون بدون ملین با وجود تمام رعایت های تغذیه ای خوب نشده بودم...دسشویی هم فرنگی میرم. ولی خیلی از زایمان میترسم که بدترم کنه و عمل لازم بشم  

خیلی خیلی رعایت میکنم.  درنهایت مجبور شدم ملین بخورم چون بدون ملین با وجود تمام رعایت های تغذی ...

عمل که در بدترین شرایطم توصیه نمیشه  با عمل احتمال عود شدن دوبارش هس

میگن با زایمان طبیعی ممکنه بدتر بشه

ولی بنظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن اگه زایمانت نزدیکه

اگرم که هنوز وقت داری صبر کن فعلا، منم ۵ ماه بودم هموروئید داشتم یکم ولی دو سه هفته رعایت کردم خوب شدم و بعدشم دیگه همون روالو ادامه دادم که دوباره عود نکنه