2777
2789

سلام

یه خواستگار برای خواهرم اومده.

پسر سه به زیری هست و دانشجوعه (مقطع دکتری درس میخونه. دانشگاهشم معتبره). پسر تقریبا مذهبی هم هست. نه خیلی زیاد مذهبی و نه خیلی بیخیال.

اخلاقش خوبه فکر میکنم و اهل دخانیات و ... هم نیست. از نظر ظاهری هم متوسط و خوب هست.

فعلا هم کار نمیکنه (کار داره و میتونه کار کنه ولی فعلا نمیتونه به خاطر درس) ولی باباش تا شروع زندگی ساپورتش میکنه تقریبا. ولی معلومه پسر تلاشگری هست. به نظرم ایندش میتونه خوب باشه.

به نظرتون بحث مالی الان خیلی مهم هست؟ اینکه پدرش داره فعلا خرجش رو میده؟

شما اگه بودید جواب مثبت میدادید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

باباش ساپورت کنه یعنی دخالت

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

اره چون بزودی خودش صاحب کار میشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بحث مالی بشدددددددت مهمه و من بودم فک کنم قبول نمیکردم  اویزون پدرشه تا کارش اوکی شه

تا شروع زندگی. 

بعدش قطعا خود پسر باید خرج زندگی رو بده دیگه.

تا درسش تموم شه اینطوریه انگار ولی کار هم به صورت موقت میخواد انجام بده انگار.

تا شروع زندگی.  بعدش قطعا خود پسر باید خرج زندگی رو بده دیگه. تا درسش تموم شه اینطوریه انگار ...

خب من میزاشتم هروقت کارش اوکی شد قبول میکردم نه الان

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

آره گزینه ی خوبیه ولی به شرط اینکه خودشم کار کنه و تا همیشه به امید پدرش نباشه

ولی خواهرتون هم اینو باید بدونه که این خانواده به پسرشون وابسته ان و همیشه یه کنترلی از طرف خانوادش تو زندگی هست

اگه مشکلی نداره جواب مثبت بده

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
کار داره ولی فعلا درسش اجازه نمیده که کار کنه. 

من همسرم سرباز بود ۴شنبه ها بعد از ظهر میومد لباسشو عوض میکرد میرفت سرکار دوباره شنبه میرفت پادگان راهشم خیلی دور بود

ولی خب همسر من پشتوانه ی مالی نداشت و پدرش نمیتونست کمک کنه ولی من همون جا واسه ازدواج انتخابش کردم و متوجه شدم همچین کسی تو هر شرایطی خرج زندگی رو در میاره

اینارو فقط واسه راهنمایی گفتم یه وقت ناراحت نشیدا چون قبل ازدواج باید همه جوانب رو در نظر گرفت

ولی در کل موقعیت خپاستگارشون خیلی خوبه الان پسر خوب کم پیدا میشه بعد یه دوره شناخت از همه چی بنظرم جواب مثبت بده

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸